Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a vorbit în premieră despre plecarea de la Al Ahli: "Deocamdată nu ştiu ce se va întâmpla"

VIDEO | Nicolae Stanciu a vorbit în premieră despre plecarea de la Al Ahli: "Deocamdată nu ştiu ce se va întâmpla"

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu, despre care s-a scris că a fugit de la Al Ahli din cauza problemelor financiare, a vorbit în premieră despre situaţia sa din Arabia Saudită şi a dat cărţile pe faţă.

"Nu am fugit de la echipă, aşa cum s-a scris. Pur şi simplu, după mai multe notificări ale avocatului, am decis să plec pe data de 14 mai, când ei aveau ultimul termen de plată. Pe 11 am avut meci, am înscris. Între timp situaţia s-a rezolvat şi o să mă întorc acolo, deci pe mine nu m-a afectat deloc, nu am fost stresat, ştiam că se va rezolva. Cei de acolo nu mai au probleme cum au avut în trecut", a fost declaraţia lui Stanciu pentru FRF TV despre incidentul din Arabia Saudită. 

Totuşi, chiar dacă problemele financiare s-au rezolvat, Stanciu poate pleca de la echipă în această vară: "Deocamdată nu ştiu ce se va întâmpla, trebuie numit un antrenor nou acolo, probabil va dori să îşi aducă jucători. Este un număr limitat de jucători străini, vom vedea".

Cotat în acest moment la 3,6 milioane de euro, fotbalistul în vârstă de 26 de ani i-a costat pe arabi nu mai puţin de 10 milioane de euro în iarnă, atunci când a fost transferat de la Sparta Praga. 

Afla mai multe despre: stanciual ahli 

viewscnt
Articole similare