Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu, dublă în meciul Mlada - Slavia! Lovitură liberă şi cursă de senzaţie pentru internaţionalul român

VIDEO | Nicolae Stanciu, dublă în meciul Mlada - Slavia! Lovitură liberă şi cursă de senzaţie pentru internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) a continuă forma bună din Europa League şi în campionatul Cehiei. Internaţionalul român a reşit o dublă în meciul Mlada - Slavia Praga, din etapa a 23-a.

Stanciu e în mare formă înaintea meciurilor naţionalei României din preliminariile Mondialului din 2022. Românul a marcat din nou pentru Slavia Praga, după ce a reuşit un gol de poveste în Europa League, în Slavia - Rangers 1-1. Fotbalistul Slaviei a reuşit o dublă în partida de campionat cu Mlada Boleslav.

Şeptarul Slaviei a înscris prima dată din lovitură liberă, în minutul 27, apoi a marcat din nou, în minutul 40, după o cursă fabuloasă în care a driblat cinci adversari în drumul către plasa porţii.

Nicolae Stanciu a marcat de 11 ori şi a livrat şase pase de gol în 31 de meciuri jucate în acest sezon la Slavia Praga, în toate competiţiile.



Forma bună a lui Stanciu e o veste bună şi pentru Mirel Rădoi. Naţionala României va juca împotriva Macedoniei (25 martie), a Germaniei (28 martie) şi a Armeniei (31 martie), în preliminariile pentru Mondialul din 2022, din Qatar.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuvideogolurislavia praga 

viewscnt
Articole similare