Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu, GOL memorabil pentru Slavia Praga! Cum a surprins pe toată lumea cu o execuţie de geniu

VIDEO | Nicolae Stanciu, GOL memorabil pentru Slavia Praga! Cum a surprins pe toată lumea cu o execuţie de geniu
Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a marcat un gol de toată frumuseţea pentru Slavia Praga, în deplasarea de la Banik Ostrava, de miercuri seara, meci încheiat la egalitate, scor 2-2.

Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 14 al întâlnirii de la Ostrava, cu o execuţie care a surprins pe toată lumea. Nicolae Stanciu a marcat dintr-o lovitură liberă executată din partea stângă, dintr-un unghi dificil. Mijlocaşul Slaviei a lăsat impresia că vrea să centreze, dar a plasat mingea excelent la colţul scurt şi l-a păcălit pe portarul advers, care n-a mai putut să evite golul.

La scurt timp, Svozil a restabilit egalitatea, dar Masopust iar Masopust a readus-o pe Slavia Praga în avantaj, în miuntul 90+4. În minutul 90+7, însă, Stronati a egalat din nou, după un corner al gazdelor..

Pe final, ambele echipe au avut câte un eliminat. Mai întâi, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Jirasek, pentru cumul de cartonaşe galbene. Din acelaşi motiv a fost eliminat şi un jucător al Slaviei Praga, Tecl, în minutul 90+6.

Pentru Nicolae Stanciu acesta este cel de-al doilea gol marcat pentru Slavia Praga după reluarea campionatului Cehiei. În plus, Stanciu şi-a trecut în cont şi trei assist-uri, post pandemie. În total, Stanciu are patru goluri şi şi opt pase decisive pentru Slavia, în acest sezon, în toate competiţiile.

VIDEO | Nicolae Stanciu, gol memorabil pentru Slavia Praga

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare