Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nicolo Napoli dă totul din casă. Scandalul de la Poli Iaşi ia amploare: „Vreau să plece Calcan şi Cristea”. Ce au făcut cei doi jucători în timpul unui antrenament

VIDEO Nicolo Napoli dă totul din casă. Scandalul de la Poli Iaşi ia amploare: „Vreau să plece Calcan şi Cristea”. Ce au făcut cei doi jucători în timpul unui antrenament

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli ar fi avut un conflict aprins cu jucătorii Andreias Calcan şi Andrei Cristea, care l-ar fi „motivat” pe antrenor să ceară îndepărtarea acestora din lotul ieşean.

Anunţul antrenorului italian i-a pus pe gând pe suporterii echipei, care s-au prezentat azi la stadion pentru a cere explicaţii lui Napoli.

Acesta a refuzat să vorbească cu ei şi a susţinut o conferinţă de presă neanunţată!
La conferinţa de presă, Napoli a vorbit despre episoadele tensionate din cadrul clubului şi despre ce s-a întâmplat la antrenament. Conform celor spuse de italian, Calcan şi Cristea i-ar fi reproşat lui Napoli că nu este nu antrenor bun şi s-ar fi legat de metodele de pregătire folosite de italian.

„Au fost probleme la antrenament.Cristea şi Calcan s-au băgat în faţă. S-a exagerat, au zis că nu-s antrenor bun, că nu fac asta, că nu fac asta. Am mers la Antohi şi Melinte, la Consiliul Director, şi am zis ori eu ori Cristea şi Calcan. S-a decis să rămân eu”, a spus antrenorul lui Poli.

Haos la Poli Iaşi! Andrei Cristea îl atacă pe Napoli

Poli Iaşi trece prin momente critice, atât la nivelul conducerii, cât şi la nivelul lotului. Antrenorul Nicolo Napoli a ajuns la cuţite cu jucătorii Andreias Calcan şi Andrei Cristea, iar ultimul a făcut câteva dezvăluiri de la echipă.

„S-a dorit foarte mult o grevă. Eu le-am spus <<Măi, băieţi, voi veniţi din alte ţări. În România de pe ultimul loc nu se poate face grevă. Cât sunt eu în vestiar aici nimeni face grevă de pe ultimul loc. Nu este normal. Dacă suntem pe locul 6, 7 - 8, faceţi ce vreţi voi, două zile nu vă antrenaţi, dar de pe ultimul loc, noi avem obligaţia să o scoatem>>. În momentul ăla a început o oarecare discuţie între unii şi alţii şi uitaţi unde s-a ajuns. Şi Napoli este complet depăşit de situaţie. Vă spun sincer, nu poţi să ai un asftel de comportament, tot respectul pentru meseria pe care o are, este antrenorul echipei, dar să îl jigneşti pe Calcan, de faţă cu toţi ăia şi un copil de doi ani care era pe stadion? Nu ştiu dacă are rost să vă continui.", a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.  


Afla mai multe despre: nicolo napolipoli iasiplay-outandrei cristea 

viewscnt
Articole similare