Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Niculescu şi-a învăţat lecţia după ce-a fost umilit de Dinamo: ”A treia oară nu se va mai întâmpla”

VIDEO | Niculescu şi-a învăţat lecţia după ce-a fost umilit de Dinamo: ”A treia oară nu se va mai întâmpla”

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu a fost umilit de oficialii lui Dinamo, în octombrie 2018, când a fost concediat după doar 20 de zile pe banca tehnică a clubului din Ştefan cel Mare.

Antrenorul de 42 de ani spune că a trecut foarte repede peste moment, dar va avea grijă ca în viitor să nu mai aibă parte de un astfel de tratament.

”Foarte repede, foarte repede! Am trecut imediat.

Am fost o zi sau două nervos pentru că nu înţelegeam de ce s-a hotărât asta, dar am trecut repede peste. E ca şi cum nu aş fi fost pe acolo, ca şi cum nu aş fi trecut pe acolo. Dar important este ce se întâmplă cu clubul, iar lucrurile nu sunt pe un făgaş bun. Mă refer în special la şansele de a mai prinde play-off-ul în acest sezon. Mi s-a întâmplat de două ori, dar a treia oară nu o să se mai întâmple”, a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu şi-a amintit de o situaţie similară prin care a trecut în 2010 pe când o antrena pe U Cluj: ”Am fost aruncat în 2010, dar acea aruncare a fost lină şi frumoasă pentru că m-am dus la o echipă pe care am ajuns să o iubesc, mă refer la U Cluj. Dar Dinamo m-a aruncat atunci. Şi a doua oară acum. A treia oară nu se va mai întâmpla”.

Afla mai multe despre: niculescudinamo,  

viewscnt
Articole similare