Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor a pus tunurile pe arbitru şi a recunoscut: "Am avut penalty şi roşu. E viciere de rezultat! E foarte greu să prindem play-off-ul!"

VIDEO | Nistor a pus tunurile pe arbitru şi a recunoscut: "Am avut penalty şi roşu. E viciere de rezultat! E foarte greu să prindem play-off-ul!"

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor (30 de ani) a marcat şi a fost eliminat în meciul pierdut de Dinamo pe teren propriu, 1-2 cu Sepsi, iar la finalul partidei a pus tunurile pe arbitrul Iulian Călin şi a recunoscut că e foarte greu ca Dinamo să prindă play-off-ul în acest sezon. De doi ani, Dinamo priveşte lupta pentru titlu de pe margine, dar "câinii" nu şi-au revenit nici după ce le-a fost achitată o parte din salarii.

Nistor a început flash-interviul de după partidă prin a recunoaşte că a greşit la faza la care a văzut al doilea galben şi a fost eliminat: "Din păcate, la al doilea galben, am greşit acolo şi am avut un atac întârziat. A fost de cartonaş galben , recunosc, îmi asum vina, dar a văzut toată ţara că... Penalty şi roşu. Din punctul meu de vedere este viciere de rezultat. La primul galben am avut o reacţie mai dură, mai dus puţin spre domnul arbitru, pentru că tot dădea multe faulturi împotriva noastră. Şi în calitate de căpitan, cred că am dreptul să protestez, nu? Aşa a decis el... Dar la faza aia nu a decis să dea penalty şi roşu.

(n.r. - Nu vrea cineva ca Dinamo să ajungă în playoff?) Nu ştiu ce să zic, dar aţi văzut şi dumneavoastră că am avut penalty şi roşu. Ok, poate ratam penaltyul, că se ratează, dar ei rămâneau în zece oameni şi cred că era greu să se mai întâmple ce s-a întâmplat în această seară"
, a spus Dan Nistor, la flash-interviul de după meci, la Telekom Sport.

Apoi, căpitanul lui Dinamo a vorbit despre şansele lui Dinamo de a prinde play-off-ul în acest sezon şi despre tot tamtamul creat în jurul restanţelor financiare din Ştefan cel Mare. Nistor a dat-o exemplu pe Astra, care la rândul ei are restanţe financiare, dar e lider în Liga 1: "E foarte greu să prindem playoff-ul, recunosc, ăsta e adevărul, dar nu trebuie să renunţăm până la final. Să luptăm atâta timp cât mai avem şanse.



(n.r. despre bani )În ultima perioadă s-a vorbit foarte mult de bani şi foarte puţin de fotbal. Şi alte echipe din Liga I... exemplul care îmi vine acum în minte e Astra, au trei luni şi sunt pe primul loc. Banii vor veni, dacă noi vom avea rezultate cu siguranţă vor veni. Să discutăm mai puţin despre bani şi să jucăm noi pe teren, că asta e cel mai important.

Da, lucrurile se mişcă şi se mişcă bine. Nu asta e problema. La Dinamo tot timpul au fost bani. A fost această întârziere, care am convenit cu dânşii că o vor rezolva. O să se rezolve, dar terbuie să jucăm fotbal şi după aceea să ne gândim la alte chestii"
, a mai spus Nistori, la Telekom Sport.

Dinamo a deschis scorul în minutul 60, prin Nistor, iar apoi Karanovic a reuşit o dublă în două minute (76, 78) şi a adus victoria lui Sepsi. În urma înfrângerii cu Sepsi, Dinamo a rămas pe locul opt în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi e pe locul nouă, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: nistordinamoreactieinfrangereliga 1 

viewscnt
Articole similare