Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor, avertisment pentru colegi: "O să îşi dea pumni în cap". Mesajul căpitanului în vestiar

VIDEO | Nistor, avertisment pentru colegi: "O să îşi dea pumni în cap". Mesajul căpitanului în vestiar
Comentarii

Dan Nistor încearcă să îşi trezească coechipierii înaintea meciului pe care Dinamo îl joacă împotriva campioanei CFR Cluj. Dinamoviştii sunt la şase puncte de play-off după rezultatele din ultima etapă.

Nistor a dat din casă şi a povestit cum îşi motivează colegii înainte de meciuri. 
 
"Le-am zis de nenumărate ori în vestiar să ai şansa să joci la Dinamo şi să nu profiţi de ea e păcat. Unii o să îşi dea pumni în cap când nu o să mai fie aici şi o să îşi aducă aminte de ce le-am spus eu. Trec etapele, se duc punctele, sper să ne trezim cu toţii la meciul cu CFR Cluj să nu mai trăim încă o ruşine şi să ajungem să scriem o nouă pagină neară în istoria acestui club necalificându-ne în play-off. Cred că nu suntem destul de concentraţi, la meciul cu Viitorul nea Mircea ne-a prezentat un video, nu am pus în practică ce ne-a arătat dânsul acolo, probabil nu suntem atenţi, vine iarna şi vedem cine va rămâne" a spus Nistor înaintea meciului contra campioanei.   
 
Nistor îşi va întâlni fosta echipă marţi seară. Mijlocaşul a jucat şase luni în Gruia. 
 
"Am şi amintiri frumoase de la Cluj, îmi revăd unul dintre cei mai buni prieteni, Arlauskis, m-am înţeles bine cu el, sper să fiu eu fericit la finalul întâlnirii. Au jucători valoroşi cu trofee în spate, dar sperăm ca mâine să îi încurcăm. Nu e dorinţă de revanşă, dacă voi juca cu siguranţă voi demonstra în teren. E dureros ce se întâmplă, cu ajutorul lui nea Mircea vom ieşi din această pasă proastă, trebuie să punem capul în pământ, sperăm să ne revenim. CFR are o echipă închegată cu mare experienţă, toate echipele îşi dau viaţa cu Dinamo, vor veni foarte montaţi, nu ne vor lua de sus" a mai declarat căpitanul câinilor. 
 

Urmărim împreună conferinţa susţinută de Dan Nistor înaintea meciului cu CFR Cluj

Publicată de Telekom Sport Romania pe Luni, 3 Decembrie 2018

 

Afla mai multe despre: nistordinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare