Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor e sincer după umilinţa cu CFR Cluj: ”Vom juca din nou în playout”. Cât de gravă e accidentarea şi cât va lipsi de pe gazon

VIDEO | Nistor e sincer după umilinţa cu CFR Cluj: ”Vom juca din nou în playout”. Cât de gravă e accidentarea şi cât va lipsi de pe gazon
Comentarii

Dan Nistor a fost schimbat la pauză de Mircea Rednic, din cauza unei accidentări, iar Dinamo s-a prăbuşit cu CFR. 0-3, în Ştefan cel Mare, iar căpitanul ”câinilor” a recunoscut că echipa e la pământ.

UPDATE: Primele veşti legate de accidentarea lui Nistor sunt proaste pentru dinamovişti. Căpitanul ”câinilor” a suferit o ruptură musculară şi nu va mai juca în 2018.

Nistor a explicat de ce a fost înlocuit la pauză de Rednic şi a anunţat că şi-a pierdut speranţa pentru calificarea în playoff.

Am fost schimbat pentru că m-am accidentat. Am vrut să-mi ajut echipa, dar, din păcate, a venit beleaua asta, mi-a recidivat accidentarea. Cred că asta ne este valoarea, iar anul acesta vom juca din nou în play-out.

Sunt un tip sincer, doar un miracol ne poate face să ajungem în playoff. Din păcate, vom scrie din nou o pagină neagră în istoria acestui club.

Vor fi meciuri grele, terenuri grele, e foarte greu. Nu jucăm deloc bine, nu ne regăsim. Degeaba Mircea Rednic lucrează bine cu noi şi are experienţă dacă noi nu reuşim să punem în practică ceea ce ne zice”, a spus Dan Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamoplayout 

viewscnt
Articole similare