Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor e tranşant: de ce FCSB nu are nicio şansă la titlu. "Voi îl ascultaţi pe Becali!?" Echipa care se va impune "cu avans mare"

VIDEO | Nistor e tranşant: de ce FCSB nu are nicio şansă la titlu. "Voi îl ascultaţi pe Becali!?" Echipa care se va impune "cu avans mare"

Superliga

Comentarii

Dan Nistor e convins că CFR Cluj va cuceri titlul la pas în acest sezon şi nu le dă nico şansă adversarelor. FCSB e la 6 puncte în spatele clujenilor, iar punctele se vor înjumătăţi la intrarea în play-off, însă căpitanul lui Dinamo e convins că CFR va obţine un nou trofeu cu un avans confortabil.

Motivul? La CFR antrenorul are o libertate mult mai mare din partea conducerii faţă de FCSB, spune Nistor.

"CFR! Singura (n.r. echipă care se luptă pentru titlu) Cu siguranţă va câştiga cu multe puncte avans. Ţinând cont că nu le-au plecat jucători, a venit şi un portar.

(n.r. de ce nu are încredere în FCSB) Păi nu ştiţi şi dumneavoastră? Domnul Becali se bagă, face, drege. (n.r. i se aminteşte că Becali a promis că nu se mai bagă peste antrenor) Îl ascultaţi pe dânsul? Sunt banii dânsului în joc",
a declarat Dan Nistor la vizita medicală efectuată astăzi de jucătorii lui Dinamo.

Portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), fundaşul stânga englez Jordan Mustoe (27 de ani) şi extrema stânga franceză Kevin Krans (25 de ani) sunt jucătorii noi din lotul echipei Dinamo, care a efectuat, joi, vizita medicală, la INMS.

Alături de aceştia au mai fost la INMS portarii Mihai Eşanu şi Ştefan Fara şi jucătorii Naser Aliji, Ioan Filip, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Giani Creţu, Aleksandru Longher, Dan Nistor, Deian Sorescu, Daniel Popa, Marco Ehmann, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore, Simon Zenke.

Au lipsit de la vizita medicală Sergiu Hanca, Ionuţ Şerban, Georgios Katsikas, Ivan Pesici, Vlad Muţiu, Laurenţiu Corbu, Mircea Axente, jucători cu care se negociază rezilierea contractelor şi nu vor pleca în cantonamentul din Antalya.

Afla mai multe despre: dan nistorfcsbbecali,  

viewscnt
Articole similare