Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor n-a mai rezistat şi a răbufnit după ce a fost jignit de un fan: "Mănâncă ceapă şi taci din gură!"

VIDEO | Nistor n-a mai rezistat şi a răbufnit după ce a fost jignit de un fan: "Mănâncă ceapă şi taci din gură!"
Comentarii

Dinamo a pierdut derby-ul etapei a 15-a din Liga I, scor 1-4, în deplasarea de la Universitatea Craiova, iar, imediat după meci, Dan Nistor s-a certat cu toată lumea.

"Este un scor prea dur, am avut 1-0. Arbitrul ne-a scos mingea din poartă clar. S-au văzut reluările, nici vorbă de offside. Nu se poate aşa ceva. Chiar dacă scorul a fost foarte mare, nu ai voie la asemenea nivel să faci asemenea greşeli. Eu cred că sunt voite aceste greşeli. Nu se poate, nu se poate să greşeşti aşa, e imposibil! Inadmisibil, din punctul meu de vedere.
 
Sunt prea mari greşelile împotriva noastră, sunt mult prea mari. La meciul cu Mediaş, gol perfect valabil, doi metri în spate, nu se poate aşa ceva, e imposibil! Deci nu se mai poate. Nu se poate. Dumneavoastră dacă aţi fi în locul nostru ce aţi face? Avem familii acasă. Altul era rezultatul de la 1-0 pentru noi" , a declarat Dan Nistor.
 
Căpitanul dinamoviştilor n-a ratat ocazia şi i-a răspuns unui fan al Universităţii care l-a jignit: "Poftim? Mănâncă ceapă şi taci din gură!". Imediat după, Nistor şi-a continuat discursul: "Îţi spun sincer că nu a fost un meci slab. Dacă începem cu 1-0, alta va fi soarta meciului, altfel va fi concentrarea noastră".

CLICK AICI PENTRU FAZA VIDEO CU GOLUL ANULAT AL DINAMOVIŞTILOR

 

Afla mai multe despre: nistordinamo 

viewscnt
Articole similare