Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | No Ronaldo, no problem! Real Madrid a făcut show contra Celtei Vigo, cu Bale în rol principal

VIDEO | No Ronaldo, no problem! Real Madrid a făcut show contra Celtei Vigo, cu Bale în rol principal

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), echipa Celta Vigo, în penultima etapă a campionatului Spaniei.

Gareth Bale, în minutele 13 şi 30, şi Isco, în minutul 30, s-au întrecut în reuşite spectacloase şi au oferit un avantaj liniştitor la pauză pentru gruparea "Blanco". În partea secundă, au înscris şi Achraf Hakimi (52') şi Toni Kroos (81'), iar Marco Asensio a avut şi el rol-cheie, centrând la autogolul lui Sergio Gomez, din minutul 74.

În urma acestui succes, Real Madrid a acumulat 75 de puncte şi şi-a asigurat locul trei, cu o etapă înainte de final. La 15 puncte de liderul Barcelona şi la trei de ocupanta locului secund, Atletico, echipa pregătită de Zinedine Zidane nu mai are şanse să devină vicecampioană, din moment ce rivala din oraş are de partea sa rezultatele directe. Valencia ocupă locul patru, cu 70 de puncte, în timp ce Celta se află pe 13, cu 46 de puncte.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo 6-0 (Bale 13', 30', Isco 32', Achraf 52', S. Gomez 74'-autogol, Kroos 81')

Min. 81: Goool, Real Madrid! Înscrie şi Kroos, după un assist al lui Borja Mayoral

Min. 74: Autogol, Celta! Sergio Gomez reia în propria poartă, după o centrare a lui Asensio

Min. 52: Gooooooool, Real Madrid! Achraf Hakimi înscrie pentru 4-0

Min. 32: Gooooooooooooooooool! Isco duce scorul la 3-0, cu o execuţie cel puţin la fel de frumoasă precum cea avută de Bale, la golul anterior!

Min. 30: Gooooooooooooooool! Gareth Bale reuşeşte dublă, după o acţiune personală în flancul drept şi o execuţie fantastică!

Min. 13: Gol, Real Madrid! Gareth Bale deschide scorul, din pasa lui Modric

Echipele de start: 

Real Madrid: Keylor Navas - Achraf, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Isco - Bale, Benzema.
Rezerve: Casilla, Vallejo, Theo, Lucas Vazquez, Asensio, Mayoral, Kovacic. 

Celta de Vigo: Sergio - Hugo Mallo, Roncaglia, Sergi Gomez, Jonny - Lobotka, Wass, Jozabed, Brais Mendez - Maxi Gomez, Boye.
Rezerve: Ruben, Fontas, Radoja, Pablo Hernández, Iago Aspas, Mazan, Cabral.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2

Real Madrid a avut un sezon dezamăgitor în La Liga şi se află în prezent la 18 puncte distanţă de campioana FC Barcelona, cu două etape înainte de finalul sezonului. Jucătorii lui Zidane nu mai au nicio miză în acest campionat, poate doar locul doi, ocupat în prezent de Atletico Madrid - cu un avans de 3 puncte.

Cel mai probabil, Zinedine Zidane va folosi în primul ”11” mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin. În plus, este de aşteptat ca Ronaldo să fie menajat după accidentarea suferită cu FC Barcelona, în contextul în care Real Madrid va juca finala Ligii Campionilor, pe 26 mai, cu Liverpool. Presa din Spania scrie că Ronaldo va fi apt înainte de ultima etapă din Spania şi nu va fi forţat până atunci.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2

Totuşi, Real Madrid are deja două meciuri consecutive în care n-a câştigat - a făcut egal cu Barcelona şi a fost învinsă de FC Sevilla, în etapa trecută - astfel că ”albii” au nevoie de o victorie în faţa suporterilor. Celta Vigo este însă un adversar în faţa căruia Real Madrid nu s-a simţit leger în ultima perioadă. Campioana Europei are doar două victorii în ultimele cinci întâlniri directe (două dintre ele în Cupa Regelui). Celta Vigo a câştigat o dată, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. În tur, Celta Vigo şi Real Madrid au făcut 2-2.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madridcelta vigoprimera division 

viewscnt
Articole similare