Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noapte magică în NBA! 271 de puncte înscrise în Indiana - Brooklyn! Aici ai toate dunk-urile din cele 11 meciuri

VIDEO | Noapte magică în NBA! 271 de puncte înscrise în Indiana - Brooklyn! Aici ai toate dunk-urile din cele 11 meciurigalerie foto

NBA

Comentarii

Noul sezon din NBA a programat joi noapte nu mai puţin de 11 meciuri, iar cel mai spectaculos dintre ele s-a jucat în Indiana. Rămaşi fără vedeta Paul George, Pacers au câştigat cu 140 la 131 duelul cu Brooklyn Nets.

Opt jucători ai gazdelor au terminat meciul cu minimum zece puncte înscrise, liderul lor fiind nou-venitul Victor Oladipo, care a înscris 22 de puncte. Învinsă în primul meci de Cleveland, Boston Celtics a pierdut şi cel de-al doilea meci, 100-108 în propria arenă cu Milwaukee Bucks. Kyrie Irving a avut un meci şters, în vreme ce de la oaspeţi grecul Antetokounmpo şi-a depus candidatura la titlul de MVP al sezonului, cu 37 de puncte şi 13 recuperări. Cei de la NBA ne pun la dispoziţie un VIDEO cu toate dunk-urile reuşite aseară. 

TOATE REZULTATELE SERII

Lucrurile merg bine pentru Houston Rockets. Chiar şi fără Chris Paul, texanii au obţinut a doua victorie a sezonului, 105-100 în Sacramento. Un meci tare s-a disputat şi în San Antonio, unde Spurs au înfruntat-o pe Minnesota. A fost 107 la 99 pentru gazde, chiar şi fără Kawhi Leonard. 

Portland a umilit-o pe Phoenix Suns chiar la ea acasă. S-a terminat 124-76 în favoarea oaspeţilor. Lillard, care a evoluat 29 de minute, a marcat 27 de puncte. Cu Joel Embiid şi Ben Simmons pe teren în acelaşi timp (în sfârşit), 76ers n-au putut face mare lucru la Washington, unde au pierdut 115-120. 

Afla mai multe despre: nbaboston celticshouston rocketsnba 

viewscnt
Articole similare