Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nocturna de pe Giuleşti a ajuns pe un alt stadion din România. Instalaţia este montantă chiar în aceste zile

VIDEO | Nocturna de pe Giuleşti a ajuns pe un alt stadion din România. Instalaţia este montantă chiar în aceste zilegalerie foto

Liga 2

Comentarii

Nocturna de pe vechiul stadion Rapid a ajuns la Călăraşi şi este montată în această perioadă pe arena pe care joacă Dunărea.

Pentru cei nostalgici, o bucăţică din stadionul Rapid se va regăsi pe arena din Călăraşi. Autorităţile locale au făcut demersuri pentru a intra în posesia nocturnei de pe vechiul stadion Giuleşti şi au primit-o gratis. În schimb, au fost nevoite să plătească nu mai puţin de 200.000 de euro pentru transport şi montaj. 
Stâlpii de nocturnă sunt montaţi în această perioadă, în care competiţiile sunt întrerupte din cauza coronavirusului şi vor fi funcţionali în momentul în care meciurile vor fi reluate. 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Când va fi gata noul stadion Rapid

La arena din Giuleşti se lucrează intens în această perioadă, chiar dacă activitatatea în România este îngreunată de pandemia de coronvirus. Tribunele încep să prindă contur şi sunt şanse să se respecte noul termen dat de constructori. Potrivit acestora, lucrările la noul stadion Rapid vor fi finalizate în această toamnă. 
 
Noul stadion Rapid:
-capacitate: 14.000 de locuri
-cost total: 29 de milioane de euro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare