Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noile "perle" ale lui Hagi au strălucit cu FCSB: "Au fost cei mai buni de pe teren. Nu scrie nimeni în România despre asta!"

VIDEO | Noile "perle" ale lui Hagi au strălucit cu FCSB: "Au fost cei mai buni de pe teren. Nu scrie nimeni în România despre asta!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (54 de ani) şi-a expus noile "perle" de la academie în ultimele minute ale meciului cu FCSB, pierdut de formaţia din Ovidiu cu 2-0. "Regele" i-a trimis pe teren pe Alexi Pitu şi Louis Munteanu (ambii 17 ani), născuţi în 2002, despre care spune că au fost cei mai buni de pe teren în cele 20 de minute care le-au fost acordate.

Viitorul a pierdut meciul cu Viitorul, din ultima etapă a Ligii 1. Elevii lui Hagi au fost învinşi cu 2-0. În ultimele 20 de minute, "Regele" a renunţat la lupta pentru a scoate ceva din meci şi i-a trimis în teren pe Louis Munteanu şi Alexi Pitu, doi tineri crescuţi în academie, născuţi în 2002, despre care a spus că au fost cei mai buni de pe teren, cu cele mai multe realizări.

"Aţi văzut la ultimul meci, cu Steaua, doi copii, născuţi 2002, dar nimeni nu a scris de ei. Când au intrat, au fost cei mai buni de pe teren în acele 20 de minute. Cu cele mai bune realizări. Pitu nu a pierdut o minge, Louis Munteanu are trei goluri în cinci meciuri. Şţiu, nimeni nu scrie în România de acest lucru. Eu cred că asunt lucruri extraordinare şi frumoase şi trebuie scoase în relief", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan.

Atacantul Louis Munteanu a marcat trei goluri în cele 337 de minute jucate în opt meciuri din Liga 1, în timp ce Alexi Pitu a prins 104 minute în patru partide din Liga 1 pentru Viitorul.

  • 150.000 de euro însumează cota de piaţă a celor doi fotbalişti, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanualexi pituviitorul 

viewscnt
Articole similare