Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Normal că m-ar interesa". Dan Petrescu vrea să-i dea lovitura de graţie lui Becali şi să-i fure transferul iernii! "Bursucul" a făcut anunţul la conferinţa de presă

VIDEO | "Normal că m-ar interesa". Dan Petrescu vrea să-i dea lovitura de graţie lui Becali şi să-i fure transferul iernii! "Bursucul" a făcut anunţul la conferinţa de presă

CFR Cluj

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) şi Alex Chipciu (30 de ani) sunt doi fotbalişti pe care Dan Petrescu (51 de ani) i-ar dori la CFR Cluj, dacă s-ar ivi oportunitatea ca formaţia din Gruia să-i aibă pe cei doi fotbalitşi. "Bursucul" nu crede însă că, dacă s-ar întoarce în România, Ianis nu ar veni la CFR. Totuşi, Petrescu îl sfătuieşte pe Hagi jr. să rămână în străinătate cât mai mult timp. Şi pentru Chipciu, CFR ar avea concurenţă. FCSB şi U Craiova îl au şi ele pe listă pe fotbalistul cu trei titluri de campion al României în palmares.

Presa din Belgia a scris, în urma cu câteva săptămâni, despre interesul FCSB-ului pentru Chipciu, iar la un moment dat s-a spus că şi Craiova a intrat pe fir pentru readucerea fotbalistului în România. Şi CFR, prin vocea lui Dan Petrescu, şi-a manifestat interesul pentru Alex Chipiu. "Ar fi buni şi pentru CFR amândoi, nu poţi să zici că nu ar fi buni, dar acum avem şi noi foarte mulţi jucători aici. Nu cred că vor fi multe mutări, dar dacă va apărea vreun jucător de genul ăsta, m-ar interesa, normal", a spus Dan Petrescu, vineri, la conferinţa de presă dinaintea meciului FC Botoşani - CFR Cluj.

În ceea ce-l priveşte pe Ianis Hagi, Petrescu nu crede că ar fi de bun augur o revenire a sa în România acum. Şi chiar dacă s-ar întoarce în Liga 1, Ianis n-ar semna cu CFR, ci cu Viitorul, susţine Dan Petrescu. "Nu cred că Ianis Hagi dacă s-ar întoarce în România ar veni la CFR. S-ar duce la Viitorul.  Care e cel mai bun antrenor pentru el, nu Gică?  Eu cred că nu ar fi bine pentru el să se întoarcă în România, ar fi bine să rămână cât mai mult în străinătate", a mai spus "Bursucul".

Becali îl aşteaptă pe Chipciu la FCSB, liber de contract

Gigi Becali e interesat de readucerea lui Chipciu, fotbalist care a făcut mare performanţă în tricoul FCSB. „Îl aştept oricând, cu braţele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aştept”, spunea patronul roş-albaştrilor în urmă cu câteva zile. După anunţul cu interesul FCSB, presa din Belgia a scris şi despre faptul că U Craiova îl vrea pe Chipciu. Cel mai probabil, Victor Piţurcă, cel care a lucrat cu Chipciu la naţionala României, îl doreşte pe mijlocaş.

  • 1 milion de euro este cota lui Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescualex chipciuianis hagicfr cluj 

viewscnt
Articole similare