Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Normal că sunt mai dinamovist ca Mihalcea". Rednic revine în Ştefan cel Mare şi recunoaşte: "E un meci special pentru mine"

VIDEO | "Normal că sunt mai dinamovist ca Mihalcea". Rednic revine în Ştefan cel Mare şi recunoaşte: "E un meci special pentru mine"

Dinamo București

Comentarii

Pentru Iaşi urmează meciul de totul sau nimic cu Dinamo. Cele două echipe se află în zona fierbinte din play-out şi sunt despărţite de un singur punct.

Rednic se întoarce duminică în Ştefan cel Mare după un an şi două luni. Ultima dată când a fost acolo era antrenorul lui Dinamo şi echipa a jucat cu Voluntari. Acum, roş-albii sunt antrenaţi de un alt dinamovist, Adrian Mihalcea. 

"Important e să scoatem cel puţin un punct la meciul acesta. Nu o să fie uşor, pentru că şi ei sunt în situaţia în care sunt, presiune foarte mare, ştiu ce înseamnă Dinamo, dar deja am jucat o dată cu ei, am câştigat împotriva lor, chiar în momente în care era atmosfera mult mai bună. Nu ştiu cum se fac programările astea, că toţi adversarii noştri au o zi în plus faţă de noi, iar noi venim de la Iaşi, cu autocarul.

(n.r. Mihalcea a declarat că sunteţi mai dinamovist ca el) Normal că sunt mai dinamovist ca el, dar în meciuri de-astea nu se mai ţine cont de aşa ceva, plus că nu sunt suporteri. Se joacă, iar el a preluat echipa într-un moment greu. Nici lui nu îi e uşor.

Normal că Dinamo e favorită, că joacă acasă, dar mai mult nu cred. Nici evoluţiile lor nu au fost extraordinare, sunt multe schimbări, e o presiune mare, ţinând cont că ei n-au mai fost în situaţia asta" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare