Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Normal, hai să dezgropăm morţii!" Răspunsul lui Daniel Pancu după înţepătura lui Bănel Nicoliţă

VIDEO | "Normal, hai să dezgropăm morţii!" Răspunsul lui Daniel Pancu după înţepătura lui Bănel Nicoliţă

Fotbal intern

Comentarii

Rapidul a trecut cu 10-1 de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei, iar rezultatul i-a lăsat un gust amar fostului jucător al Stelei.

Nicoliţă şi-a arătat dezamăgirea pentru prestaţia formaţiei sale, dar a ţinut să le amintească giuleştenilor de un moment nu foarte plăcut: sfertul din Cupa UEFA pierdut în faţa Stelei, după două remize (1-1 şi 0-0). Nicoliţă a marcat atunci pentru Steaua şi spune că acel gol e cel mai important marcat în cariera sa.

"Normal că sunt foarte supărat că nu am jucat, că nu câştigau în viaţa lor cu scorul ăsta. Şi aşa au avut meci greu în tur la Făurei. Dar na, îmi asum înfrângerea. Voi analiza după acest joc, voi vedea cât de repede pot să rezolv probleme din apărare şi din atac, ce s-a întâmplat astăzi, pentru că am un meci foarte greu cu Tunari", a spus Nicoliţă.

"Cu siguranţă, tot timpul (n.r. simte rivalitatea). Oriunde aş juca şi aş juca împotriva lui Rapid, cu aceeaşi nebunie, cu aceeaşi ambiţie aş juca, să câştig.



Cel din Europa, ăla a fost cel mai important gol al meu. Şi mă bucur că am făcut-o şi i-am eliminat. Cu o săptămână înainte de meci chiar nu am dormit. Seară de seară mă gândeam la acel meci, cât de greu e să jucăm între români şi una din noi să meargă mai departe
", a declarat Nicoliţă.

Răspunsul lui Daniel Pancu nu a întârziat: "Normal. Să dezgropăm morţii în momentul de faţă... dacă aşa i s-a părut lui. A fost foarte important. Ne-au surprins. În minutul 5 sau 6 a fost golul, dar, per total, eu zic că Rapid merita să meargă mai departe".

Afla mai multe despre: nicolitabanel 

viewscnt
Articole similare