Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Norvegia a câştigat medalia de bronz la CE de handbal masculin. Partida a fost în direct la Telekom Sport

VIDEO Norvegia a câştigat medalia de bronz la CE de handbal masculin. Partida a fost în direct la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Norvegia a câştigat medalia de bronz la Campionatul European de handbal, după o finală mică fără istoric în faţa Sloveniei.

Naţionala de handbal masculin a Norvegiei a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz la Campionatul European, după ce a învins în finala mică a competiţiei reprezentativa Sloveniei, cu scorul de 28-20 (12-9). Finala mare, între Croaţia şi Spania, va avea loc duminică.

Nordicii s-au impus cu  28-20 şi şi-au trecut astfel în palmares prima medalie la un Campionat European. Finala mare va fi disputată de Spania şi de Croaţia, duminică, de la ora 17.30, şi va fi în direct pe Telekom Sport 3.

Tot sâmbătă, în meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, Portugalia – Germania 29-27 (14-13).

Finala mare a competiţiei va avea loc duminică, între deţinătoarea trofeului, Spania, şi Croaţia.

Campionatul European din 2020 este primul din istoria de 14 ediţii a competiţiei cu 24 de echipe la start şi tot primul găzduit de trei naţiuni: Austria, Norvegia şi Suedia.

Campioana europeană en-titre este Spania. Câştigătoarea trofeului din acest an va obţine calificarea directă la CM din 2021 şi, mai ales la JO de la Tokyo, iar medaliatele cu argint şi bronz la CM din 2021.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe