Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul antrenor al CFR-ului, savuros! "Mă uit stânga, dreapta, nu-l văd pe Petrescu! Am contract pe viaţă!"

VIDEO | Noul antrenor al CFR-ului, savuros! "Mă uit stânga, dreapta, nu-l văd pe Petrescu! Am contract pe viaţă!"

Superliga

Comentarii

Alin Minteuan a fost în formă maxim la prima conferinţă de presă după ce l-a înlocuit pe Antonio Conceicao pe banca CFR-ului.

Minteuan a fost promovat acum de la echipa secundă şi şi-a dedicat o mare parte a carierei de jucător şi antrenor clubului din Gruia. Din acest motiv, tehnicianul spune că are contract "pe viaţă" cu gruparea campioană, indiferent că va exista un act care să confirme acest lucru.

Minteuan s-a amuzat în momentul în care a fost întrebat de o posibilă înlocuire a sa cu Dan Petrescu şi a recunoscut că nici el nu a înţeles foarte bine decizia conducerii de a-l demite pe Toni Conceicao deşi echipa este pe primul loc.



"Pe viaţă am contract cu CFR-ul! Pe viaţă! Şi în acte, unde vreţi voi. Pe viaţă...

Pot să mă dau peste cap, să fac tumbe, până la urmă ei (n.r. fotbaliştii) sunt pionii principali în jocul de fotbal.

Eram secundul lui (n.r. Conceicao) când s-a întâmplat prima dată acest lucru, acum la fel, sunt nişte decizii care sunt la nivel administrativ, probabil mulţi nu le înţelegem, nici voi, nici alte persoane, dar probabil cei din interior ştiu mai mult.

Ok, şi ce să facem acum, să plângem? Nu avem niciun motiv, asta e viaţa, asta e meseria de antrenor.

Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut, nu putem să dăm asta la o parte, voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere.

Mă uit stânga, dreapta, nu-l văd acum (n.r. pe Dan Petrescu), nu ştiu ce să zic. Dacă vine, vine, a mai fost aici, eu am discutat cu el, cu toţi antrenorii care au fost aici am avut o colaborare bună, este un campion şi ca jucător, şi ca antrenor. Mă întrebaţi pe mine de Dan Petrescu..."
, a declarat Minteuan.
 

Afla mai multe despre: minteuancfr cluj,  

viewscnt
Articole similare