Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul antrenor al CSM-ului ştie unde a ajuns: "Trebuie să ai tot timpul bagajele pregătite"

VIDEO | Noul antrenor al CSM-ului ştie unde a ajuns: "Trebuie să ai tot timpul bagajele pregătite"

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la CSM Bucureşti au plecat în Norvegia sub comanda noului antrenor. Dragan Djukic va debuta pe banca tehnică a campioanei României în meciul din grupele Ligii Campionilor, cu Kristiansand. Partida va fi sâmbătă, de la ora 19:15, în direct la Telekom Sport 1.

"Este un moment complicat. Să nu-i spunem dificil, ci complicat. Asta este situaţia acum şi vrem să o schimbăm. De regulă, când vorbim despre această mentalitate balcanică ne gândim la ceva rău. Eu vin cu aceeaşi energie şi cu aceleaşi emoţii pe care le au şi oamenii de aici. Nu cred că vom avea o probolemă cu asta. 

Nu putem schimba nimic din trecut, trebuie să schimbăm ceva pentru viitor, iar trecutul rămâne de analizat. Vom încerca, dar sincer, nu prea avem timp. Suntem deja pe drum, iar eu am ajuns noaptea trecută. Voi încerca să schimb ceva, dar asta îmi va lua timp.

Pentru mine echipa este pe primul moc şi asta vreau să schimb, echipa să fie prioritară. Este plăcut să lucrezi cu jucătoare bune, pentru că te înţeleg imediat. Cu profesioniştii este foarte uşor să lucrezi, nu e deloc complicat. Ca antrenor, trebuie să ai tot timpul bagajele pregătite, aceasta este viaţa de antrenor. Din păcate aşa stau lucrurile şi nu putem schimba asta. Ca antrenor, trebuie să fii pregătit să pleci în momentul în care ceva nu merge cum ar trebui" , a declarat Dragan Djukic.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestidjukichandballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare