Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul puşti "minune" al Ligii I şi-a făcut primele tatuaje. Cum şi motivat alegerea: "Vreau să vadă toată lumea acest lucru"

VIDEO | Noul puşti "minune" al Ligii I şi-a făcut primele tatuaje. Cum şi motivat alegerea: "Vreau să vadă toată lumea acest lucru"

Astra Giurgiu

Comentarii

Mihai Butean este unul dintre cei mai în formă tineri jucători din Liga I. Mijlocaşul este om de bază la Astra, echipă pentru care a marcat două goluri în cele cinci etape jucate în acest an.

Astra s-a calificat în play-off, iar în prima etapă va juca pe terenul Universităţii Craiova, duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport. 

"Ar fi un vis pentru mine să câştigăm titlul. De când eram mic, îmi doream să câştig un campionat în România, să ridic un trofeu deasupra capului. Pentru asta muncesc zi de zi, muncesc să-mi îndeplinesc visul" , a declarat Mihai Butean.

Întrebat de reporteri despre cele două tatuaje pe care abia şi le-a făcut, mijlocaşul Astrei şi-a motivat alegerea: "Sunt legate de familia mea. Pentru mine, familia este totul. Mi-am tatuat pe corp să se vadă acest lucru".

În urmă cu două săptămâni, Mihai Butean a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului din Liga I. Mijlocaşul a reuşit o execuţie superbă şi a adus victoria echipei lui Costel Enache în meciul cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: astragiurgiumihai buteanliga 1 

viewscnt
Articole similare