Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul şef al Stelei a vorbit deschis despre situaţia şi obiectivele clubului: ”Încercăm să facem transferuri în iarnă”

VIDEO | Noul şef al Stelei a vorbit deschis despre situaţia şi obiectivele clubului: ”Încercăm să facem transferuri în iarnă”

Fotbal intern

Comentarii

Noul comandat la Stelei, Bixi Pompiliu Mocanu, spune că obiectivele echipei de fotbal sunt neschimbate, promovarea până în Liga 1. Până atunci, spune că va încerca să găsească o soluţie pentru a schimba forma juridică a clubului.

Bixi Pompiliu Mocanu este cel care i-a luat locul lui Cristian Petrea în fruntea clubului Steaua. Este o numire care n-a fost privită cu ochi buni de către suporteri, din cauza relaţiei care-l leagă pe acesta de Cătălin Zisu, cel care a contribuit la cedarea clubului către Gigi Becali. Bixi Pompiliu Mocanu spune însă că obiectivele sunt neschimbate şi Steaua îşi va urma drumul către Liga 1:

”Cu echipa de fotbal dorim să facem promovare în Liga a 3-a, a 2-a şi apoi în Liga 1. Ne gândim de pe acum la Liga I să putem asigura cadrul organizatoric pentru funcţionarea echipei. Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului. Încercăm să facem nişte întăriri în iarnă pentru ce urmează, pentru play-off, pentru anul viitor. Aşteptăm cu nerbădare construirea noului stadion, pentru că acolo vom avea o multitudine de spaţii care să ne asigure desfăşurarea activităţilor specifice clubului”, a declarat Bixi Pompiliu Mocanu.

Noul comandant al clubului susţine că nu vor fi schimbări în cadrul clubului, după ce au apărut zvonuri că se încearcă îndepărtarea lui Florin Talpan: ”Sunt de principiu să lucrez cu materialul clientului. Pe măsură ce mă voi lămuri vizavi de capacitatea fiecăruia dintre noi, o să iau măsurile necesare. Ca să schimbi ceva trebuie să ai cu ce să înlocuieşti. (n.r. Se complică lucrurile în privinţa mărcii Steaua?) Nu cred că se complică. Avem un consilier juridic-şef care face demersurile necesare astfel încât să poată duce lupta în intanţă pentru obţinerea palmaresului”.

Bixi Mocanu a dezvăluit şi stadiul în care se află lucrările de reconstrucţie de la stadionul Steaua: ”S-a terminat de demolat şi transportat molozul, urmează în primvăvara anului viitor construirea lui”.

Afla mai multe despre: bixi pompiliu mocanusteauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare