Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul transfer al Craiovei, încântat de mutarea în Bănie: "Sunt foarte fericit şi motivat! Am venit să luăm campionatul"

VIDEO | Noul transfer al Craiovei, încântat de mutarea în Bănie: "Sunt foarte fericit şi motivat! Am venit să luăm campionatul"
Comentarii

Paul Papp (30 de ani) a semnat cu U Craiova şi s-a declarat foarte fericit de alegerea pe care a făcut-o. Fostul fundaş de la FC Vaslui, Astra sau FCSB e încrezător şi a spus că a venit pentru a ajuta echipa să ia campionatul. Oltenii s-au luptat pentru coroana de campioni până în ultima secundă a sezonului recent încheiat din Liga 1, cu CFR Cluj, în formaţia lui Dan Petrescu a cucerit al treilea titlul la rând.

Papp e gata să facă multe sacrificii pentru a lua titlul cu U Craiova şi consideră că a făcut un pas înapoi când a semnat cu oltenii.

"Sunt foarte fericit, foarte motivat, pentru că am găsit aici nişte oameni extraordinari. Am găsit o echipă extraordinară, de la patroni, până la jucători. Sunt fericit că am semnat. Am semnat pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivul, de a lua campionatul.  2.21 Trebuiesă facem multe sacrificii pentru câştigarea campionatului, nu există alibi, nu există nu vreau sau nu pot. Trebuie să fim foarte concentraţi, trebuie să fim dispuşi să facem sacrificii. Dacă va trebui să stăm 2-4-6 luni în cantonament, o vom face.

Nu a fost un pas înapoi, pentru că toată lumea ştie, la Sivasspor nu prea am jucat. Am venit în România pentru a mă bate la un loc de titular, pentru a juca şi pentru a-mi recâştiga locul în echipa naţională"
, a declarat Paul Papp, noul fotbalist din Bănie.

U Craiova a oficializat, miercuri, trei transferuri. Paul Papp, Marius Constantin şi Alexandru Tudorie au semnat cu echipa lui Mihai Rotaru.

Ultima dată, Paul Papp a jucat la Sivvaspor, în Turcia, însă acolo nu a prins prea multe partide. La formaţia turcă, fundaşul central a strâns doar 29 de meciuri în doi ani calendaristici.

Afla mai multe despre: paul pappvideou craiova 

viewscnt
Articole similare