Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Nu a fost un meci bun, sincer” Bergodi, dezamăgit de jucătorii săi: ”Mie îmi place să se joace cu mingea pe jos”

 VIDEO | ”Nu a fost un meci bun, sincer” Bergodi, dezamăgit de jucătorii săi: ”Mie îmi place să se joace cu mingea pe jos”

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Bergodi nu a fost mulţimit de rezultatul scos de băieţii săi cu Dunărea Călăraşi. Antrenorul italian şi-a fi dorit ca ”elevii” săi să ţină mai mult mingea jos şi să paseze mai mult.

”Normal că eram mai mulţumit dacă câştigam acest meci. Dar nu trebuie să fim deranjaţi, pentru că se ştie că în play-out se joacă, campionatul e lung. Nu era un meci decisiv, capital.

Am luat un punct, am avut şi un pic de noroc, ei au avut două ocazii clare în prima repriză. Noi am jucat mai bine în a doua repriză, am avut ocazia cu Bălan.

Nu a fost un meci bun, sincer.

Eu am deja în cap tot meciul şi nu a fost un meci... mie îmi place să se joace cu mingea pe jos, nu a fost un meci cu pase. Încrâncenat un pic. Nu a fost un meci frumos, sincer. Miza e mare. 

E greu când joci împotriva unei echipe care oricum are un stil de joc în care se apără foarte bine, e aşezată bine pe teren şi pleacă pe contraatac”,  a spus Bergodi la finalul partidei.

Câte mingi au zburat în afara stadionului? ”Am greşit, multe, multe mingi. Când nu joci un meci bun din punct de vedere tehnnic, normal că nu e un meci frumos.”

 

Afla mai multe despre: liga 1voluntaridunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare