Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu a ştiut ce a lovit-o! Knockout devastator în UFC, a stat nemişcată câteva minute pe podea

VIDEO | Nu a ştiut ce a lovit-o! Knockout devastator în UFC, a stat nemişcată câteva minute pe podea

Alte sporturi

Comentarii

Cea mai recentă gală din Ultimate Fighting Championship, compania de top din MMA, a oferit un nou knockout devastator, de data aceasta în divizia feminină.

Valentina Shevchenko, 31 de ani, a demonstrat încă o dată de ce îşi merită porecla de "Bullet" (tr. - Glonţ). Ea şi-a apărat cu succes pentru prima dată titlul la categoria muscă în gala de sâmbătă noapte, din Chicago, într-o manieră categorică. Era runda a 2-a când luptătoarea născută în Kârgâzstan a trimis-o la podea pe Jessica Eye, 32 de ani, cu o lovitură năucitoare de picior. 

Comentatorii au fost şocaţi de procedeu, pe care l-au denumit "una dintre cele mai violente lovituri de picior pe care le-am văzut". Din păcate pentru Eye, americanca a stat întinsă pe podeaua cuştii câteva minute bune până când şi-a recăpătat cunoştinţa, dar nici atunci nu a înţeles ce s-a întâmplat. "Am fost făcută KO?", au fost primele cuvinte ale lui Eye. 

În main event-ul galei, Henry Cejudo, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 2008, a câştigat şi titlul la categoria cocoş (bantamweight), devenind astfel campion simultan în două divizii. 

Afla mai multe despre: knockoutufclovitura 

viewscnt
Articole similare