Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu a văzut meciurile din semifinale, dar ştie deja numele noii campioane a Europei. Anunţul lui Papură: "Sunt predestinaţi!"

VIDEO | Nu a văzut meciurile din semifinale, dar ştie deja numele noii campioane a Europei. Anunţul lui Papură: "Sunt predestinaţi!"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, este convins că Tottenham Hotspur va câştiga finala Ligii Campionilor, în faţa lui Liverpool.

Revenirea spectaculoasă avută de englezi în returul cu Ajax, meci la pauza căruia antrenorul Craiovei a adormit, îl face pe Papură să creadă că Tottenham este predestinată să câştige competiţia.

"Tottenham. Parcă e predestinată. Să întorci în ultimul minut... (n.r. - întrebat dacă simpatizează cu Tottenham) Nu, aşa. Pur şi simplu. Destinul", a declarat Corneliu Papură, într-o conferinţă de presă.

Corneliu Papură a uimit pe toată lumea atunci când a mărturisit că nu a urmărit semifinala din UEFA Champions League dintre FC Barcelona şi Liverpool, pentru că a fost prea obosit, după ce cu câteva zile în urmă preferase să vadă un meci de snoooker, în loc de CFR Cluj - Viitorul. 

”Am un program atât de încărcat. Îi ştiu pe toţi de la Steaua, îi visez şi chiar nu mai am putere să stau până la 10 noaptea, când se joacă în Europa. Chiar nu mai am putere fizică să mai stau să urmăresc încă un meci. Aş vrea să văd Barcelona cu Liverpool, dar nu mai am puterea fizică să o fac”, spunea Cornel Papură.

În schimb, tehnicianul Craiovei a urmărit returul semifinalei dintre Ajax şi Tottenham, în tur 1-0, însă până la pauză, atunci când olandezii conduceau cu 2-0.

„Am închis televizorul la 2-0, Ajax era echipa care controla meciul, nu credeam că se mai poate întâmpla ceva, iar dimineaţa, când am văzut 2-3, am crezut că este o greşeală”, a mai spus Papură.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare