Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu am o baghetă magică". Edi Iordănescu dă asigurări: "Totul va fi în puterea mea de decizie. Îmi asum activitatea echipei!"

VIDEO | "Nu am o baghetă magică". Edi Iordănescu dă asigurări: "Totul va fi în puterea mea de decizie. Îmi asum activitatea echipei!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit într-un interviu acordat clubului despre venirea sa la echipă şi le-a promis fanilor, pe care-i aşteaptă lângă echipă, că toate lucrurile din jurul echipei vor fi în mâna sa şi el va avea putere de decizie. Iordănescu Jr. a spus că trebuie să umble la orgoliul fotbaliştilor săi pentru a-i face să joace din nou foarte bine.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fani: "Totul va fi în puterea mea de decizie. Îmi asum activitatea echipei!"

Gigi Becali l-a convins pe Edi Iordănescu să semneze cu FCSB şi, după declaraţiile antrenorului, i-a dat putere totală în ceea ce priveşte echipa. La câteva ore după anunţul oficial al venirii sale ca antrenor pe banca FCSB, Iordănescu Jr. a acordat un interviu în care a vorbit despre schimbările care trebuie făcute la echipă şi a spus că modul în care Gigi Becali l-a abordat şi i-a făcut toate poftele l-a impresionat. Antrenorul a dat asigurări că toate lucrurile care ţin de activitatea echipei vor fi de acum în puterea sa de decizie, făcând referire la alcătuirea primului 11 şi la schimbări, cunoscut fiind faptul că până acum în majoritatea cazurilor au existat imixţiuni din partea patronului.

Mai mult, Iordănescu a spus că speră ca jucătorii să treacă de la statutul de talente la certitudini şi că, în general în cariera sa, a fost chemat în momente grele ale echipelor şi a reuşit să redresezee fiecare "corabie" pe care a condus-o. "Este o bucurie, un sentimente de satisfacţie. E o onoare, simt treaba asta, o provocare. Cred că responsabilitate e cuvântul cheie. Simt o responsabilitate enormă. Vin după o performanţă foarte frumoasă, am venit cu convingerea că noi toţi, uniţi, organizaţi, împreună cu suporterii, să producem peformanţă. Am venit să antreneze pentru echipă, pentru jucători. Suntem extrem de talentaţi, cu potenţial şi cu foarte multe lucruri de demonstrat.

Sper ca de la statutul acesta, de jucători talentaţi, să devină fotbalişti extrem de valoroşi. Trebuiesc rezultate, performanţă, trofee. Ieşire în Europa şi trebuie echipă naţională. Să strângem rândurile şi să reconstruim momentul, care nu e unul foarte bun, e adevărat. Ştiu condiţiile foarte bune, nu doar ca infrastructură, sunt lucruri normale, necesare. E important să se regăsească mijlocacele folositoare la bază, să putem să muncim bine, la capacitate maximă. E ceea ce am găsit, de fapt ce mă aşteptam să găsesc.

Sunt construit şi pentru astfel de momente. Dacă vă uitaţi pe istoricul meu, am mers în multe astfel de momente. Dacă nu era situaţia asta probabil că nu mai era nevoie de mine. Am fost apelat, am fost abordat într-o manieră care efectiv m-a onorat, m-a impresionat. Pentru asta sunt recunoscător patronului, pentru toată deschidere, susţinerea. Toate condiţiile pe care eu le-am solicitat şi domnia sa le-a acceptat. Toate acestea reprezintă un start pentru mine, să intru, să încep să lucrez, să transmit. Să muncim aşa cum trebuie.

Înseamnă un impuls major pentru băieţi, echipă, iar de aici trebuie să schimbăm total traiectoria. Sunt lucruri pe care le construieşti în timp. Îmi doresc să construim starea de spirit corectă, să construim modul de lucru corect. E foarte important să producem, să construim un mediu exact pentru ce are nevoie echipa, băieţii. Un mediu total profesionist, care să ajute la dezvoltarea lor şi la îndeplinirea obiectivelor echipei", a spus Edi Iordănescu.

Totuşi, antrenorul a fost cumpătat şi a spus că nu are o baghetă magică prin care să schimbe rapid lucrurile, ci are nevoie de timp. Edi Iordănescu a vorbit şi despre fani, cărora le-a transmis un mesaj şi i-a chemat să fie alături de echipă: "Munca şi ambiţia, determinarea mea. Vreau să garantez faptul că tot ce înseamnă experienţa, capacitatea mea de muncă, determinare, orgoliu, ambiţie, toate acestea le vor folosi zi de zi pentru a reuşi să transmitem şi către echipă. E important să schimbăm tot, atitudine, implicare, e important să aducem lumea la stadion din nou. Pentru asta trebuie rezultate. Nu am o baghetă magică, totul înseamnă timp, muncă, repetiţie. Dar cel puţin anumite lucruri, orgoliul ăsta care trebuie să răscolim în jurul echipei, rapid, trebuie mers pe o stare de spirit care să ne ajute să progresăm.

Zi de zi vom da totul ca să fim mai buni. E greu să faci promisiuni concrete şi să oferi garanţii. Atunci când te dedici, atunci când dai totul, mergi doar în sus. Timpul ne va fi principalul inamic. Le ştiu supărările, le ştiu aşteptările. Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit. Îi aştept din nou aproape. Doar împreună putem reuşi. Le garantez că foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu, nu le-au plăcut, vor fi sută la sută în mâna mea. Îmi asum activitatea echipei în totalitate. Totul va fi în puterea mea de decizie", a mai spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbantrenorpromisiune 

viewscnt
Articole similare