Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu am văzut absolut nimic!" Dorinel Munteanu nu a fost impresionat nici de jocul naţionalei, nici de suporteri

VIDEO | "Nu am văzut absolut nimic!" Dorinel Munteanu nu a fost impresionat nici de jocul naţionalei, nici de suporteri

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit o remiză cu Serbia, în Liga Naţiunilor, chiar dacă a jucat o repriză cu un om mai puţin, după eliminarea lui Tamaş. Totuşi, jocul României, dar nici atmosfera de pe Naţional Arena nu l-au impresionat pe Dorinel Munteanu.

Cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei este de părere că România nu a arătat ceva deosebit în meciul de duminică şi că rezultatul este mai degrabă unul norocos: "Nu am un scop de a critica jocul echipei naţionale a României, dar astăzi, eu personal, nu am văzut nimic. E un punct muncit, care s-a obţinut în a doua repriză cu foarte multă şansă. Ţin să-l felicit pe Tătăruşanu, a făcut o partidă bună, a menţinut acest rezultat. În rest, şi în prima repriză şi în a doua a fost un joc foarte, foarte modest. 

Nu ştiu dacă ne putem califica, dar eu cred că trebuie ceva îmbunătăţiri. Cosmin trebuie să găsească cheia care să câştige echipa naţională", a declarat Dorinel Munteanu la plecarea de la stadion. 

Antrenorul de la Concordia Chiajna nu a vrut să comenteze eliminarea lui Gabriel Tamaş, dar a avut câteva cuvinte pentru publicul prezent pe Naţional Arena: "Nu am văzut o atmosferă în care suporterii să încurajeze într-adevăr echipa naţională. Probabil nici jocul nu a dat impulsurile care trebuiau, dar au fost foarte tăcuţi". 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationaladeclaratiesuporteri 

viewscnt
Articole similare