Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu au fost sfinţi! Manchester City - Southampton 6-1 şi echipa lui Guardiola redevine lider în Anglia

VIDEO | Nu au fost sfinţi! Manchester City - Southampton 6-1 şi echipa lui Guardiola redevine lider în Anglia

Premier League

Comentarii

Manchester City a ajuns la o medie de trei goluri marcate pe meci în acest sezon din Premier League după ce a înscris de şase ori în poarta celor de la Southampton. A fost a patra victorie consecutivă a cetăţenilor în disputele directe.

Manchester City s-a distrat cu Southampton şi a repetat cel mai clar succes al sezonului. A fost 6-1, la fel ca şi în duelul cetăţenilor cu Huddersfield. Cu victoria din această seară, campioana Angliei se întoarce pe primul loc în clasament şi are acum două puncte mai mult decât FC Liverpool. În jocul împotriva sfinţilor Sterling a reuşit o dublă, iar Aguero a ajuns la cota 150 în Premier League. A fost un antrenament foarte bun pentru echipa lui Guardiola care o va întâlni miercuri pe Şahtior Doneţk, în etapa a patra a Ligii Campionilor. 


VIDEO | Manchester City - Southampton 6-1 (Hoedt 6'-autogol, Aguero 12', D. Silva 18', Sterling 45+2`, 67`, Sane 90+1'/ Ings 30'-pen)

Echipele de start:

  • Man City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - Bernardo Silva, Fernandinho, Silva(C) - Sterling, Agüero, Sane
  • Southampton: McCarthy - Cedric Soares, Stephens, Hoedt, Bertrand(C) - Ward-Prowse, Hojbjerg, Lemina - Redmond, Long - Ings

Min. 90+1: Gol, Man City! Sane înscrie pentru 6-1.

Min 67 Gol Man City: Sterling face dubla la mijlocul părţii secunde, 5-1

Min 45+2 Gol Man City: Gazdele înscriu al patrulea gol în prelungirile primei reprize, 4-1

Min 30 Gol Southampton: Oaspeţii reduc diferenţa după penaltyul transformat de Ings, 3-1

Min. 18: Gol Man City! David Silva duce scorul la 3-0.

Min. 12: Gol Man City! Sergio Aguero face 2-0. Argentinianul a ajuns la 150 de goluri marcate în Premier League şi l-a egalat pe Michael Owen în acest top. Cei doi se află la egalitate pe locul 8. Lider este Alan Shearer cu 260 de goluri înscrise. 

Min. 6: Autogol! Manchester City deschide scorul graţie autogolului lui Hoedt, 1-0

A început meciul.


Elevii lui Pep Guardiola caută să rămână pe primul loc în Anglia şi, chiar dacă au mai mulţi absenţi din cauza accidentărilor, meciul de acasă cu Southampton nu se anunţul unul foarte greu. 

Echipa lui Mark Hughes este pe locul 16 în clasament şi trece printr-o perioadă extrem de dificilă, pentru că ultima victorie în campionat a înregistrat-o pe 1 septembrie, 2-0, în deplasare la Crystal Palace. Totodată, aceasta este singura victorie a "sfinţilor" în acest sezon. 

  • LIVE VIDEO | Manchester City - Southampton. Campioana Angliei joacă duminică, de la 17:00, pe Telekom Sport 2 

În schimb, City vine după o victorie importantă, în deplasare la Tottenham, iar trei puncte în partida de duminică îi asigură scaunul de lider cel puţin încă o etapă. 

Afla mai multe despre: manchester citysouthamptonpremier league 

viewscnt
Articole similare