Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Nu avem ce face, mergem să jucăm!” Bogdan Mara a lămurit şi situaţia lui Dan Petrescu

VIDEO ”Nu avem ce face, mergem să jucăm!” Bogdan Mara a lămurit şi situaţia lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Bogdan Mara a vorbit despre situaţia antrenorului Dan Petrescu, dar şi despre dubla cu FC Sevilla din UEFA Europa League.

Sorţii au adus-o în calea CFR-ului pe FC Sevilla, în 16-imile Europa League, iar clujenii se vor putea baza pe cel mai important atuu al lor.

Bogdan Mara nu este foarte încântat de tragerea la sorţi din UEFA Europa League, dar crede în şansele echipei campioane a României: ”Am prins un adversar extrem de dificil, un adversar pe care nu ni-l doream. Sevilla este performera din Europa League, are cinci titluri de campioană. Suntem convinşi că e o echipă care tratează foarte serios această competiţie şi îşi doreşte să o câştige. Nu avem ce face, vom merge să ne luptăm şi să ne jucăm şansa mică, dar vom încerca imposibilul” a mărturisit Mara, pentru Telekom Sport.

O eventuală plecare a lui Dan Petrescu poate da peste cap planurile campioanei României. Mara crede totuşi că tehnicianul care a adus titlul şi primăvara europeană în Gruia nu va părăsi CFR Cluj: ”Eu cred că şi el îşi doreşte şi noi ne dorim să continuăm acest parcurs foarte bun şi de ce nu să încercăm marea surpriză. Chiar ar fi o surpriză enormă să eliminăm Sevilla” a mai  adăugat Bogdan Mara pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: bogdan maradan petrescu 

viewscnt
Articole similare