Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu aveţi idee prin ce trec!" Discurs răvăşitor al lui Neymar după experienţele trăite la CM 2018

VIDEO | "Nu aveţi idee prin ce trec!" Discurs răvăşitor al lui Neymar după experienţele trăite la CM 2018
Comentarii

Neymar, 26 de ani, a fost cel mai faultat fotbalist de la Cupa Mondială din Rusia. Atacantul brazilian a stat în total 14 minute căzut pe gazon, dar a fost acuzat că a exagerat faulturile, lucru care i-a atras o mulţime de critici şi ironii.

La două săptămâni de la încheierea turneului final, sătul de nenumăratele glume făcute pe seama sa, atacantul lui PSG şi-a găsit puterea de a mărturisi ce a simţit cu adevărat şi prin ce trece acum.

"Poate credeţi că exagerez şi uneori chiar o fac. Dar adevărul e că sufăr pe teren! Şi nu aveţi idee prin ce trec în afara lui.

Când plec fără să vorbesc cu presa nu e pentru că îmi place doar să câştig, ci pentru că nu ştiu încă cum să vă dezamăgesc.

Când mă port obraznic, nu e pentru că sunt un puşti răsfăţat, ci pentru că nu am învăţat încă în ce mod să-mi gestionez frustrările.

Este copilul din mine care uneori uimeşte lumea şi alteori îi enervează pe toţi şi lupta mea e pentru a-l ţine în viaţă pe acel copil. Dar doar în sufletul meu, nu şi pe teren.

Poate credeţi că am căzut prea des, dar în realitate nu am căzut, ci m-am dezintegrat. Şi asta doare mult mai mult decât dacă te-ar călca cineva pe glezna ta proaspăt operată. Mi-am luat timpul necesar să accept criticile voastre şi pentru a mă privi în oglindă ca să devin un alt om.  Iar acum sunt aici, cu inima deschisă. Am căzut, dar numai cei care cad au şansa să se ridice la loc. Puteţi arunca cu pietre în mine în continuare sau să lăsaţi pietrele şi să mpă ajutaţi să mă ridic! Pentru că atunci când o fac, frate, întreaga ţară se ridică alături de mine", e discursul lui Neymar într- reclamă devenită virală.

 

Afla mai multe despre: neymardiscurscm 2018 

viewscnt
Articole similare