Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu e bine să-l enervezi pe Lobonţ. Cum l-a pus la respect antrenorul lui U Cluj pe un tânăr jucător de la Snagov: "Ai înţeles?"

VIDEO | Nu e bine să-l enervezi pe Lobonţ. Cum l-a pus la respect antrenorul lui U Cluj pe un tânăr jucător de la Snagov: "Ai înţeles?"

Liga 2

Comentarii

Imediat după marcarea golului victoriei de U Cluj, în minutul 89, pe marginea terenului a izbucnit un scandal uriaş între reprezentanţii ardelenilor şi cei ai Sportului Snagov.

Totul a pornit de la Alexandru Coman. Jucătorul s-a întins pe teren, acuzând probleme medicale, însă oficialii ilfovenilor i-au reproşat că nu face altceva decât să tragă de timp. Imediat după după, spiritele s-au încins, iar centralul partidei a fost nevoit să-i elimine de pe banca Universităţii Cluj pe Bogdan Cantor, manager administrativ, şi pe Aurelian Băbuţan, director sportiv la Cluj.

 

În timpul contrelor dintre cele două tabere, camerele televiziunilor au surprins un moment inedit. Nemulţumit de comportamentul lui Cubleşan, Bogdan Lobonţ l-a pus la respect pe jucătorul Snagovului.

"Uită-te puţin la mine. N-ai făcut nimic în fotbal. Ai înţeles? Ştii foarte bine că aşa e" , i-a spus Lobonţ lui Cubleşan.

Crescut la marea rivală a lui U Cluj, CFR, Gabriel Cubleşan este mijlocaş stânga, iar în acest sezon a marcat un singur gol în cele nouă meciuri jucate pentru Sportul Snagov în Liga a II-a. Cubleşan este născut în 1997, an în care Lobonţ se transfera de la Corvinul Hunedoara la Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: u clujbogdan lobontsportul snagov 

viewscnt
Articole similare