Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu e de glumă! Mesajul avocaţilor lui Cristiano Ronaldo după recentul scandal în care portughezul este implicat

VIDEO | Nu e de glumă! Mesajul avocaţilor lui Cristiano Ronaldo după recentul scandal în care portughezul este implicat  galerie foto

Special

Comentarii

Cristiano Ronaldo are motive să se teamă după recenta acuzaţia de viol care îl vizează pe superstarul lusitan. Avocaţii săi spun că dacă ar fi găsit vinovat fotbalistul de 33 de ani ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă!

La câteva zile după ce a explodat în presă informaţia că Ronaldo este acuzat de viol, au apărut şi primele imagini cu fotbalistul şi femeia care susţine că a fost victima sa. Cei doi sunt surprinşi într-un club exclusivist din Las Vegas în noaptea de 13 iunie 2009, cea de la care a plecat întregul scandal. Filmarea postată de jurnaliştii de la The Sun este realizată cu ajutorul unui telefon mobil. 

Ronaldo şi Kathryn Mayorga dansează împreună în zona VIP a localului şi nimic nu pare a anunţa furtuna iscată în ultimele zile. Deşi susţine că atacantul s-a purtat ca un gentleman cât timp s-au aflat în respectiva locaţie, fotomodelul american îl acuză pe fotbalist pentru comportamentul ulterior, care i-a atras de altfel şi acuzaţia de viol. 

Avocaţii apărării susţin că Ronaldo este într-un mare pericol. Ar putea fi chiar condamnat la închisoare pe viaţă potrivit legilor americane având în vedere că fapta s-a petrecut pe teritoriul Statelor Unite. Cristiano respinge acuzaţiile îndreptate împotriva sa şi califică drept ştiri false toate dezvluirile făcute de femeia alături de care a petrecut în respectiva seară. 

 

 

Totuşi starul portughez părea afectat de cele întâmplate în ultima perioadă. Aseară, Ronaldo a fost surprins abătut alături de iubita sa Georgina Rodriguez în tribunele stadionului din Torino, la meciul dintre Juventus şi Young Boys. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ronaldoviollas vegas 

viewscnt
Articole similare