Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu e linişte la Slavia Praga înaintea dublei cu CFR Cluj: "Nu merit situaţia asta" Care este supărarea lui Alex Băluţă

VIDEO | Nu e linişte la Slavia Praga înaintea dublei cu CFR Cluj: "Nu merit situaţia asta" Care este supărarea lui Alex Băluţă

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul este deranjat de faptul că este folosit mai rar de antrenorul Tripsovsky şi caută să aibă o discuţie cu acesta să vadă exact care sunt planurile sale în privinţa atacantului ajuns la campioana Cehiei de la U Craiova.

Pentru Băluţă există însă şi problema comunicării. Într-o intervenţie avută la PRO X, fotbalistul a precizat că antrenorul său nu ştie limba engleză. 
 
"Mi-e greu să accept să continui, nu primesc nicio şansă, muncesc mult la antrenamente, înscriu goluri. Am învăţat multe, dar nu mă ajută dacă nu mă folosesc. Am nevoie să joc, plăcerea mea e să joc, mă voi gândi la o soluţie. Să îmi spună clar, nu vreau să stau în tribună, nu merit situaţia în care sunt. Nu m-am gândit să mă întorc în ţară, am plecat pe drumul acesta în străinătate. Nu ştiu dacă pot spune că m-am grăbit sau nu când am ales să vin aici, mai am contract cu Slavia Praga, poate voi merge împrumut să demonstrez că ei s-au înşelat în privinţa mea. Antrenorul nu vorbeşte engleza ei nu prea au vorbit cu mine în engleză, nu ştie niciun strain ceha. Rămâne să discut cu antrenorul să văd ce planuri are, rămâne de văzut ce soluţie voi alege, nu pot să rămân aşa" a spus fotbalistul. 
 
Băluţă se pregăteşte de dubla cu CFR din play-off-ul Champions League. Prima manşă e la Cluj, marţea viitoare. 
 
"Mă bucur pentru ei, merită această calificare, nu se aşteptau cei de aici să se califice CFR, le-am spus că CFR are echipă cu experienţă, mă bucur că vom evolua împotriva lor. Joacă de câţiva ani împreună, au acelaşi nucleu, sunt în creştere continuă iar asta ajută campionatul Romaniei şi coeficientul de ţară" mai spune Băluţă. 
 
 
 

Afla mai multe despre: băluţăslavia pragacfr cluj 

viewscnt
Articole similare