Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu e Mbappe. Cum a sărbătorit Florinel Coman eurogolul cu Sepsi şi de la ce fotbalist s-a inspirat

VIDEO | Nu e Mbappe. Cum a sărbătorit Florinel Coman eurogolul cu Sepsi şi de la ce fotbalist s-a inspiratgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Florinel Coman a înscris duminică seară al cincilea gol al sezonului, în meciul pe care FCSB l-a câştigat contra lui Sepsi, scor 2-0, iar atacantul în vârstă de 20 de ani a sărbătorit reuşita într-un mod aparte.

În minutul 84, Coman a executat superb o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, apoi s-a bucurat în stilul mijlocaşului englez al echipei Tottenham Hotspur, Dele Alli.

Din câte se pare, gestul făcut celebru de internaţionalul englez nu are o anumită însemnătate, dar chiar şi aşa s-a viralizat pe reţele de socializare, iar ma mulţi fotbalişti o încearcă în această perioadă. Singura problemă este, însă, că gestul este surprinzător de greu de făcut, iar colegii lui Dele Alli, Georges-Kevin N'Koudou şi Fernando Llorente, au întâmpinat mari probleme atunci când au încercat să-l reproducă.

"Am început sezonul bine, mă bucur că am jucat titular şi am reuşit să înscriu. La a doua lovitură trebuia să bată Moruţan, dar am simţit că înscriu, i-am luat mingea şi am marcat. Nu s-a supărat", a mărturisit Florinel Coman, la Telekom Sport.

Florinel Coman s-a referit şi la criticile primite în trecut din partea patronului: "Nici nu ştiu ce să spun, nu? Mai citesc, vă daţi seama, mă mai sună părinţii, îmi mai spun. Au fost etape dificile pentru mine, dar acum nu vrea să vorbesc despre asta, mă simt bine, dau goluri, nu mai contează nimic".

Atacantul FCSB-ului îşi îndreaptă acum atenţia asupra meciului cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League: "A fost acest meci cu Sepsi, am trecut peste, de mâine ne gândim la meciul din Europa. Mergem acolo să jucăm foarte bine şi să scoatem un rezultat pozitiv. O să îi analizăm de mâine şi o să încercăm să evităm greşelile pe care le facem la fazele fixe".

Afla mai multe despre: comandelebucurie 

viewscnt
Articole similare