Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu e o situaţie roz". Dezamăgire cruntă pentru Adi Popa la revenirea în tricoul roş-albastru

VIDEO | "Nu e o situaţie roz". Dezamăgire cruntă pentru Adi Popa la revenirea în tricoul roş-albastru

FCSB

Comentarii

Adi Popa a revenit cu succes în tricoul celor de la FCSB. Mijlocaşul a jucat o repriză în înfrângerea vicecampioanei cu Poli Iaşi, scor 1-2. A fost a patra înfrângere consecutivă pentru roş-albaştri, contraperformanţă uluitoare pentru o echipă care nu mai pierduse de trei ori la rând niciodată în ultimii 30 de ani.

FCSB e mai aproape de retrogradare decât de titlu în acest sezon. Acest lucru îi este total străin lui Adi Popa, care are în vitrină trei titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă cu roş-albaştrii. 

Mijlocaşul a revenit după o pauză de doi ani şi jumătate la FCSB şi aproape că nu îi vine să creadă ce a găsit. Vicecampioana României este la doar un punct deasupra liniei roşii a clasamentului.

"Imi pare rău că n-am revenit cu succes. Eu am încercat să fac tot ce pot ca să îmi ajut echipa. Nu e o situaţie roz. Trebuie să strângem rândurile pentru că joi avem un meci important şi putem acoperi aceste rezultate negative.

(Cum te-ai simţit?) E primul meu meci oficial. Meciurile amicale nu se compară cu cele amicale. La Steaua nu te aşteaptă nimeni. Voi face tot ce ţine de mine pentru a fi la nivel optim pentru mine şi pentru toţi cei din club.

(A fost penalty la tine?) Nu vreau să comentez. Eu am simţit că mi-a dat peste picior când am schimbat direcţia.

(Patru înfrângeri la rând în campionat.) Şi aceste înfrângeri au fost în anumite conjucturi. Uşor, uşor, după dubla cu Guimaraes vom reveni pe linia normală. O să vină şi pauza în care o să mai revină din jucătorii accidentaţi. O să ne legăm, o să avem relaţii de joc şi o să arătam altfel.

Strângem rândurile, e o situaţie dificilă, nu avem decât să obţinem maximum din meciurile care vor urma.

Am o presimţire că joi vom arăta altfel. Nu vreau să mai vorbim. O să vorbim pe teren", a declarat Adi Popa la finalul meciului FCSB - Poli Iaşi.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbadi popapoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare