Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Nu e o surpriză ce a reuşit Ianis!” Viitorul îşi laudă fostul jucător: ”Merită toate felicitările noastre!”

VIDEO | ”Nu e o surpriză ce a reuşit Ianis!” Viitorul îşi laudă fostul jucător: ”Merită toate felicitările noastre!”

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Cătălin Anghel, secundul lui Gică Hagi a vorbit în conferinţa de presă susţinută sâmbătă despre Ianis Hagi şi primul său gol pentru Genk.

Anghel nu s-a arătat surprins de reuşita lui Ianis: ”Ianis ne-a făcut o bucurie tuturor pentru că ştim cât a muncit şi pentru că noi văzându-l zi de zi ştim ce jucător este şi ce poate. Pentru mine nu este o surpriză, însă e ceva extraordinar şi merită toate laudewle şi toate felicitările. Să marchezi la prima atingere, la primul meci nu este ceva uşor” a spus secundul lui Hagi.

Ianis Hagi a debutat cu gol la Genk, deşi a fost rezervă. La primul meci din campionat, fostul jucător al Viitorului a intrat în minutul 74, iar două minute mai târziu, la prima atingere de balon a adus victoria echipei sale. 

”Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile!”

Pentru Viitorul, urmează un meci greu în campionat, contra formaţiei lui Costel Enache. Anghel ştie la ce să se aştepte: ”Jucăm din 3 în 3 zile, nu este uşor, însă trebuie să facem în aşa fel încât să câştigăm meciul de mâine.  Nu ne aşteaptă un meci uşor pentru că echipele colegului nostru Costel Enache sunt echipe bine organizate şi care încearcă să joace fotbal. Înainte de meciul cu belgienii cel mai mult ne convine victoria de mâine” a declarat antrenorul secund al Viitorului Constanţa.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul constanţacătălin anghel 

viewscnt
Articole similare