Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu e un pas în spate". Adrian Petre aşteaptă debutul său pentru FCSB. Ce a spus despre criticile patronului

VIDEO | "Nu e un pas în spate". Adrian Petre aşteaptă debutul său pentru FCSB. Ce a spus despre criticile patronului

FCSB

Comentarii

FCSB l-a adus pe Adrian Petre, de la Esbjerg, în schimbul sumei de 800 de mii de euro, iar acum atacantul roş-albaştrilor este pregătit pentru debutul său la vicecampioana României.

Adrian Petre poate juca primul său meci în tricoul celor de la FCSB, sâmbătă, împotriva Chindiei Târgovişte, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Am găsit un grup foarte valoros, foarte unit, sunt foarte mulţumit de ceea ce am găsit aici, de condiţii, absolut totul e ca la carte, aştept cu nerăbdare primul meci şi sunt sigur că băieţii m-au primit foarte bine. M-am simţit bine în primele zile şi sunt foarte încrezător pentru meciul de mâine.

Pregătit fizic sunt, nu am pierdut decât două zile, cele cu transferul, în rest am avut antrenamentele la zi, cantonamentul făcut, psihic sunt pregătit, tot timpul sunt pregătit psihic. Aşteptăm cu nerăbdare primul meci şi sper să debutez mâine.

Nu ne axăm foarte mult pe presiunea pe care o pune patronul nostru, dar cu siguranţă fiecare are presiunea lui, pentru că fiecare îşi doreşte să contribuie cât mai mult la succesul echipei. E o atmosferă destul de bună, băieţii sunt încrezători, suntem toţi încrezători că putem reuşi să câştigăm cu Chindia, iar apoi să începem play-off-ul cu şanse egale la titlu cu celelalte contracandidate.

E mai multă calitate decât am avut la echipa din Danemarca. Nu e un pas în spate, de ce să fie un pas în spate? Pentru că am plecat de la o echipă medie din campionatul Danemarcei şi am ajuns la una dintre cele mai bune echipe din România, cu şanse la titlu. Eu zic că e un pas în faţă.

Am plecat la vârsta de 19 ani din România, unde nu am fost foarte dezvoltat fizic şi psihic, dar acolo am reuşit în cei doi ani jumătate să mă maturizez atât fizic, cât şi psihic şi cred că sunt mult mai pregătit decât aş fi fost venind de la UTA la FCSB" , a declarat Adrian Petre.

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare