Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu este stilul meu să mă ascund!" Edi Iordănescu, extrem de supărat după înfrângerea cu Dinamo: "Nu am produs niciun pic de fotbal"

VIDEO | "Nu este stilul meu să mă ascund!" Edi Iordănescu, extrem de supărat după înfrângerea cu Dinamo: "Nu am produs niciun pic de fotbal"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut cu Dinamo vineri seară, scor 0-2, şi a fost extrem de supărat la flash interviul de după meci. Antrenorul celor de la Mediaş a spus lucrurilor pe nume.

"Aş putea să folosesc un clişeu şi să spun că după 10 jocuri fără înfrângere şi atâtea lucruri bune, trebuia să vină şi un astfel de moment, dar nu este stilul meu să spun asta şi nu este stilul meu să mă ascund, nu îmi stă în caracter", şi-a început Iordănescu junior discursul după meci. 

În continuare, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a continuat să vorbească despre problemele de la club: "Este rezultatul a ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână, pentru că am făcut trei antrenamente şi jumătate, am avut în prima zi a săptămânii jumătate de echipă dispusă să se antreneze, în timp ce cealaltă jumătate a vrut să tragă un semnal de alarmă. Eu am înţeles că este o situaţie grea şi am mizat că reuşesc să depăşească această stare neplăcută.Le-am spus că dacă lucrurile persistă, eu nu stau pe bancă la acest joc, pentru că nu pot să îmi asum responsabilitatea atâta timp cât nu ne antrenăm".

"Astăzi nu am produs niciun pic de fotbal şi aveam cum să avem aşteptări", a fost concluzia lui Iordănescu, care, când a văzut cum joacă elevii săi, luase decizia de a închide meciul în minutul 60, dacă scorul va rămâne 0-0. 

Afla mai multe despre: iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare