Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Nu încerca asta!" Inter şi-a prezentat noul transfer într-un mod spectaculos. Ce a fost pus să facă

VIDEO | "Nu încerca asta!" Inter şi-a prezentat noul transfer într-un mod spectaculos. Ce a fost pus să facă

Inter Milano

Inter Milano a pus mâna şi pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti italieni şi l-a prezentat într-o mod spectaculos.

Clipurile video nu mai sunt o nouătate în strategia de promovare a unui jucător pe reţelele de socializare, iar cu toate că metoda este foarte întâlnită, Inter Milano are un stil unic pe care îl foloseşte şi care îi captivează pe fani. 

Dacă anul trecut l-au prezentat pe Radja Nainggolan făcând parkour prin Milano, de data aceasta, noua achiziţie nerazzurro a jonglat cu balonul prin oraş, iar la final şi-a arătat chipul. 

45 de milioane de euro plăteşte Inter Milano pentru Nicolo Barella, care a debutat deja în naţionala Italiei. 12 milioane pentru un împrumut pe un an, restul urmând a fi plătiţi obligatoriu de Inter în urma unei clauze. Barella va câştiga pe Meazza 2.5 milioane de euro pe sezon, iar la Cagliari ar putea ajunge şi unul sau chiar doi jucători de la Inter. Preşedintele grupării din Sardinia a negociat la sânge şi a obţinut în cele din urmă tot ce şi-a propus de la Beppe Marotta. 

viewscnt
Articole similare