Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu înscrie des, dar când o face se întâmplă asta! Alex Băluţă, gol superb pentru Slavia Praga

VIDEO | Nu înscrie des, dar când o face se întâmplă asta! Alex Băluţă, gol superb pentru Slavia Praga

Stranieri

Comentarii

Alexandru Băluţă a marcat un gol pentru Slavia Praga în meciul pe care echipa sa l-a câştigat, marţi, pe teren propriu, în faţa formaţiei Karvina, scor 5-0, în sferturile de finală ale Cupei Cehiei.

Internaţionalul român, care a fost integralist, a înscris pentru 2-0, în minutul 43, la trei minute după ce Michal Frydrych deschisese scorul. După o serie de erori în apărarea adversă, nigerianul Peter Olayinka i-a aşezat mingea lui Băluţă la marginea careului de 16 metri, iar atacantul român şi-a aşezat balonul şi a şutat imparabil la colţul lung, fără speranţe pentru portarul oaspeţilor.

S-a terminat 5-0, după ce, în partea a doua, van Buren a reuşit o dublă (51, 68), iar Husbauer a punctat şi el, în minutul 58.

Pentru Băluţă, acesta este cel de-al treilea gol înscris în tricoul Slaviei Praga şi primul după o pauză de şase luni. Atacantul transferat de la Universitatea Craiova, pentru aproximativ 2,5 milioane de euro, are şi două assist-uri la Slavia Praga, în 27 de apariţii pentru formaţia cehă.

 

 

În semifinalele Cupei Cehiei s-a mai calificat Sparta Praga, care a trecut de Teplice la lovituri de departajare. În ultimele două jocuri din sferturi se întâlnesc Banik Ostrava şi Slovan Liberec, respectiv Bohemians şi Sigma Olomouc.

Afla mai multe despre: baluta 

viewscnt
Articole similare