Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nu l-a iertat! Ovidiu Haţegan i-a acordat un cartonaş galben lui Jurgen Klopp. Cum s-a descurcat arbitrul român în Atalanta-Liverpool

VIDEO  Nu l-a iertat! Ovidiu Haţegan i-a acordat un cartonaş galben lui Jurgen Klopp. Cum s-a descurcat arbitrul român în Atalanta-Liverpool
Comentarii

Ovidiu Haţegan l-a avertizat cu cartonaş galben pe Jurgen Klopp.

Liverpool a spulberat-o pe Atalanta, scor 5-0, meci în care Diogo Jota a reuşit un hattrick.

Partida a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan, cel care în minutul 73 i-a acordat un cartonaş galben reputatului antrenor german, Jurgen Klopp.

Haţegan nu a avut probleme în acest meci. A acordat alte două cartonaşe galbene în prima repriză, pentru Wijnaldum şi Jones de la Liverpool iar presa britanică a notat la final că "arbitrul a avut o misiune uşoară în acest duel, pe care a dus-o la bun sfârşit, fără probleme".

Atalanta - Liverpool a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale serii de marţi din UEFA Champions League. "Cormoranii" au câştigat cu scorul de 5-0. N-a fost singura victorie la scor a oaspeţilor, pentru că tot marţi, Bayern a câştigat cu 6-2 pe terenul lui Salzburg, iar Monchengladbach a învins-o pe Şahtior cu 6-0. 

Afla mai multe despre: ovidiu haţeganjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare