Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu l-ai văzut niciodată în ipostaza asta! Vladimir Putin s-a transformat în hocheist şi a impresionat în Piaţa Roşie la un meci festiv

VIDEO | Nu l-ai văzut niciodată în ipostaza asta! Vladimir Putin s-a transformat în hocheist şi a impresionat în Piaţa Roşie la un meci festiv

Hochei pe gheață

Comentarii

Preşedintele rus Vladimir Putin a participat la un meci festiv de hochei alături de politicieni şi vedete ale sportului, scrie Daily Mail.

Putin, în vârstă de 66 de ani, s-a echipat complet pentru meciul amical din Piaţa Roşie a Moscovei. El a tras şuturi de antrenament şi s-a luptat pentru posesie cu ministrul Apărării al Rusiei, Sergey Shoygu şi cu staruri ale hocheiului.

Meciul festiv de hochei are loc în fiecare an cu o săptămână înainte de Crăciun, sărbătorit de Rusia pe 7 ianuarie. Afară fiind temperaturi negative, Putin a putut fi văzut folosind o pătură verde pentru a se acoperi înainte de meci.

Printre jucători au fost şi Pavel Bure, fost jucător la New York Rangers şi Viacheslav Fetisov, medaliat cu aur la Olimpiadă.

Conform televiziunii de stat RT, preşedintele Rusiei a participat de mai multe ori în meciuri amicale ale Ligii de Hochei Nocturn din Rusia.

Anul acesta, Putin a înscris cinci goluri pentru o echipă a Legendelor Hocheiului într-un meci difuzat de televiziunea de stat. Preşedintele rus, fost agent KGB, este deţinător al centurii negre la judo.

El este cunoscut pentru faptul că nu ezită să îşi demonstreze calităţile fizice. Astfel, în trecut, Putin a putut fi văzut călărind fără tricou în Siberia.
 

Afla mai multe despre: vladimir putinhochei pe gheaţă 

viewscnt
Articole similare