Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu l-au uitat pe Astori! Moment emoţionant pe stadioanele din Italia, la aproape un an de la decesul fostului fundaş

VIDEO | Nu l-au uitat pe Astori! Moment emoţionant pe stadioanele din Italia, la aproape un an de la decesul fostului fundaş

Serie A

Comentarii

Pe 4 martie 2018, decesul lui Davide Astori zguduia din temelii lumea fotbalului. La aproape un an de la tragicul eveniment, fostul fundaş al naţionalei Italiei nu a fost uitat, iar un moment emoţionant a avut loc pe stadioanele din Serie A, în acest weekend.

În minutul 13, numărul pe care îl purta Astori, al partidelor din acest weekend, din Serie A, toţi spectatorii, dar şi jucătorii au aplaudat atunci când chipul fostului fundaş italian a apărut pe tabela stadioanelor. La Milan, acolo unde Astori a făcut primii paşi în fotbalul mare, peste 70.000 de fani, prezenţi la meciul Milan - Sassuolo, au demonstrat că nu l-au uitat pe cel care a adunat 14 selecţii în Squadra Azzurra. 

În urmă cu aproape un an, jucătorul care în acel moment era legitimat la Fiorentina, a decedat în somn, la vârsta de 31 de ani, într-un hotel din Udine. Fostul căpitan de la Fiorentina a suferit un atac de cord, potrivit diagnosticului oficial. 

Afla mai multe despre: davide astori 

viewscnt
Articole similare