Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Nu mă simt confortabil când încurc undeva!” Costel Enache, despre plecarea de la FC Botoşani

VIDEO | „Nu mă simt confortabil când încurc undeva!” Costel Enache, despre plecarea de la FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a câştigat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, partida cu Dinamo, ultima din etapa a XI-a a Ligii 1. La finalul paritdei, antrenorul Botoşaniului şi-a felicitat „elevii” şi a recunoscut că a fost la un pas de plecarea de la echipă.

”În general jocul n-a fost slab. Am avut fluctuaţii şi am fost naivi în jocurile de până acum pentru că am primit goluri uşor şi am tratat fără concentrare maximă ocaziile create. Pentru că am avut în fiecare meci multe ocazii. Stăm foarte bine la numărul de şuturi la poartă, de atacuri, de mingi în careul advers, n-am fost eficienţi. În seara asta cred că am fost mai pragmatici.

Am recunoscut echipa noastră. Cam aşa trebuie să arate echipa noastră. A fost o seară minunată, un spectacol frumos, aşa l-am simţit de pe margine şi bucuria e ca am ieşit şi învingători. Aveam nevoie, eram într-o perioada în care începeam să ne îndoim de potenţialul nostru, dar confirmă calitatea jucătorilor mei”, a spus costel Enache la finalul partidei.

Situaţia lui Enache nu era tocmai bună la echipă, iar acesta recunoaşte că a purtat discuţii inclusiv despre plecarea de la Botoşani. „Am discutat şi gândurile astea. Nu să abandonez. Deşi sunt firav şi par foarte pasnici duc greutăţile cu bine. 

Au fost multe discuţii dacă e oportună plecarea, să facem o schimbare. Eu sunt omul care încerc să rămân acolo unde mă simt util. Nu mă simt confortabil când parcă încurc undeva, dar lucrurile s-au îmbunătăţit”, a mai spus Costel Enache.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare