Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Nu mai înţeleg ce vrem noi de la viaţă?!” Dan Petrescu, conferinţă incendiară: ”Bulgaria, Polonia, Cehia...toţi investesc! Noi vrem rezultate, fără să investim!”

VIDEO ”Nu mai înţeleg ce vrem noi de la viaţă?!” Dan Petrescu, conferinţă incendiară: ”Bulgaria, Polonia, Cehia...toţi investesc! Noi vrem rezultate, fără să investim!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit într-o conferinţă de presă înainte de partida din etapa a doua a Ligii 1 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Înainte de meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, Dan Petrescu a vorbit din nou despre cupele europene şi Dinamo Zagreb.

Eliminarea în faţa croaţilor a lăsat urme adânci pe moralul campioanei României: ”A fost un meci cu încărcătură, dramatism, stres şi s-a terminat cum nu se putea mai rău. Dacă Golofca dădea gol, eram cei mai buni, cei mai frumoşi şi cu moralul excelent. Nu avem voie să dăm vina pe Golofca sau Boli. Nu am pierdut acest meci! S-a făcut un an de când nu am pierdut în Europa, dar cumva noi ieşim din competiţie. Sunt bucuros de atitudinea lor, nu am ce să le reproşez, eu întotdeauna îmi reproşez mie, nu lor” a explicat tehnicianul campioanei.

”Nu mă aşteptam să nu fim cap de serie în primul tur. A fost ciudat să picăm cu Dinamo Zagreb. Asta era şansa noastră, a românilor, să ajungem în Champions League. Cu un singur meci. Să joci un meci, pe teren propriu, poţi să câştigi. Dublă manşă e altceva. La anul va fi mult mai greu. Obiectivul nostru era grupele UEFA Europa League, nu Champions League. Indiferent cu cine vom cădea, presiunea va fi pe noi. La meciul cu Dinamo ei erau favoriţi” a mai spus Dan Petrescu.

Tehnicianul CFR-ului nu s-a declarat surprins de eliminarea Craiovei în faţa formaţiei georgiene, Lokomotiv Tbilisi. Petrescu a făcut o scurtă radiografie a investiţiilor în fotbal de la ţările cu un nivel valoric intern apropiat de cel al nostru şi s-a declarat nedumerit cu privire la aşteptările oamenilor de fotbal din România: ”Nu m-a surprins eliminarea Craiovei. E o surpriză, dar în cupele europene se poate întâmpla orice. E o dramă în România, dar nu o văd ca pe o dramă. Noi facem dramă din tot. Am văzut puţin din meci, adversarul nu a fost aşa slab. Am rămas acum 30 de ani şi toţi vrem rezulate. La ce investiţii se fac în România...eu nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Nu investim nimic şi vrem să scoatem. Noi nu înţelegem că Bulgaria, Cehia, Polonia toţi investesc masiv în fotbal. Noi nu investim nimic şi toţi vrem rezultate!”

Se teme de meciul cu Sepsi: ”Mereu am avut meciuri grele cu ei!”

CFR Cluj joacă sâmbătă în următoarea etapă de Liga 1, în direct la Telekom Sport, contra formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe.

Petrescu a lăudat echipa lui Grozavu, inclusiv pentru prestaţia din prima etapă contra Craiovei: ”Sepsi este un adversar incomod pentru CFR. Au un antrenor foarte bun, cu experienţă, care motivează bine şi care face ca echipa lui să joace agresiv. Cu U Craiova meritau victoria, nicidecum egal. Au ratat mult, dar au jucat mai bine. Vor încerca să profite de problemele noastre de lot şi de moral. Avem probleme medicale, plus jucători care au jucat trei meciuri în opt zile. Am jucat pe sintetic în Malta, apoi la Clinceni pe iarbă care nu era aşa bună, apoi un meci dramatic cu o echipă foarte bună. Sunt jucători care nu vor putea duce încă un meci. Riscăm alte accidentări” a mai spus Dan Petrescu

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare