Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu mai suntem fini". Gică Hagi, supărat pe fotbaliştii săi. A oferit o nouă reacţie în stilul caracteristic: ce a făcut în faţa camerelor

VIDEO | "Nu mai suntem fini". Gică Hagi, supărat pe fotbaliştii săi. A oferit o nouă reacţie în stilul caracteristic: ce a făcut în faţa camerelor

Superliga

Comentarii

Gică Hagi aşteaptă noul an pentru a redresa echipa în lupta pentru play-off-ul Ligii 1. "Regele" a oferit prima reacţie după ce Viitorul a pierdut cu 1-0 cu Gaz Metan şi a refuzat să răspundă la una dintre întrebările reporterului.

În ultimele cinci meciuri, Viitorul a pierdut de patru ori şi a câştigat o singură dată. Foştii campioni ai României sunt pe locul şase, cu 35 de puncte, dar nu mai pot fi depăşiţi până la finalul anului de echipele din spate.

"E bine că s-a terminat, că vin vacanţa şi sărbătorile şi sper ca la anul să arătăm altfel, să o luăm de la început, să ne limpezim mintea. Din păcate, noi am produs, nu am fost proaspeţi în ultimii 30 de metri. Ocazii am avut, am luat mingi multe, dar, din păcate, atacanţii noştri nu au fost proaspeţi. Nu mai suntem fini în ultimii 30 de metri, atacanţii nu sunt proaspeţi. Avem patru meciuri importante, grele, dar şi noi suntem buni, am arătat că ştim fotbal şi probabil o să ne odihnim şi vedem la anul, sperăm să facem cum am făcut în anii trecuţi", a declarat Gică Hagi la finalul partidei cu Gaz Metan.

Antrenorul Viitorului a oferit şi o reacţie în stilul caracteristic. "Există oferte pentru anumiţi jucători?", a fost întrebarea la care Hagi a refuzat să răspundă, după care a părăsit zona mixtă a stadionului din Mediaş.

 

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulgica hagi viitorulgaz metan viitorul 

viewscnt
Articole similare