Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu mai suntem Hagi, Popescu, Adrian Ilie, Mutu". S-au resemnat tricolorii? Declaraţie curioasă a lui Andone

VIDEO | "Nu mai suntem Hagi, Popescu, Adrian Ilie, Mutu". S-au resemnat tricolorii? Declaraţie curioasă a lui Andone
Comentarii

Florin Andone este unul dintre cei trei atacanţi pe care i-a convocat selecţionerul Cosmin Contra pentru dubla României cu Insulele Feroe şi Norvegia. Cele şase puncte sunt obligatorii pentru ca tricolorii să ia o opţiune importantă pentru calificarea la Euro, dar vârful lui Galatasaray pune frână elanului suporterilor.

Anul viitor, România vrea să bifeze cea de-a şansea prezenţă a ei la Campionatul European, mai ales că, turneul final se desfăşoară în 13 ţări, printre care şi a noastră.

Ca în fiecare campanie de calificare, fanii tricolorilor au aşteptări mari, dar de foarte multe ori acestea sunt anulate de ratarea obiectivului, iar comparaţiile cu Generaţia de Aur apar numaidecât. 

Marcator al golului în înfrângerea cu Spania, scor 1-2, Florin Andone are un mesaj tranşant pentru contestatari.

"Trebuie să fim modeşti şi conştienţi de cine suntem. Nu suntem Spania, nu suntem Germania, Italia, suntem România, avem jucătorii pe care îi avem şi trebuie să ne axăm pe noi. Critici tot timpul sunt şi lumea aşteaptă dar nu mai suntem Hagi, Popescu, Adrian Ilie, Mutu. 

 

 

Suntem cei care suntem acum, încercăm să ne facem treaba cât mai bine şi lumea aşteaptă foarte mult de la noi şi noi ne dorim să avem cât mai multe rezultate pozitive dar facem tot ce este posibil", a declarat Florin Andone la sosirea în România. 

Afla mai multe despre: romaniaflorin andone 

viewscnt
Articole similare