Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Nu mi se pare corect!” Ce l-a enervat pe Mircea Rednic: ”Nu există fair-play. Eu am mai spus şi lumea a sărit în capul meu!”

VIDEO ”Nu mi se pare corect!” Ce l-a enervat pe Mircea Rednic: ”Nu există fair-play. Eu am mai spus şi lumea a sărit în capul meu!”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Antrenorul ieşenilor avea să regrete după meci, momentele bune ale echipei sale de la scorul de 1-1: ”Îmi pare rău că la 1-1 în repriza a doua am avut două situaţii de a marca, apoi am avut 3 contra 1, ei au înscris două goluri din faze fixe. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i felicit, dar cred că meritam cel puţin un punct. Prima repriză ne-au dominat, dar cu o construcţie previzibilă în care noi i-am blocat, nu poţi să zici că au avut ceva ocazii. După care noi am echilibrat jocul, repriza a doua a fost bună, sincer nici nu speram la mai mult după o lună de antrenamente câte 4, câte 8,  noi am respectat toate regulile impuse. Chiar dacă am pierdut, jucătorii merită felicitaţi şi ar fi meritat cel puţin un punct” a spus Rednic, după meci.

Experimentatul tehnician al moldovenilor crede că Viitorul are aspectul unei echipe de playoff: ”Sunt sigur că vom mai creşte în ritm şi nu uitaţi că am jucat o echipă care merita să fie în play off” a mai spus el, după înfrângerea de la Ovidiu.

Fotbaliştii ieşeni au fost testaţi pentru noul coronavirus, iar Rednic speră ca rezultatele să indice vreun caz de infecţie: ”Normal, am ieşit din bârlogul nostru şi în contact cu alţi oameni la hotel, nu o să fie uşor. Sper să nu fie cazul la echipa noastră. Am încercat şi facem apel la jucători să se protejeze, unde ies, cu cine iau contact să evităm. Ar fi păcat şi nu ne dorim lucrul acesta nici pentru noi, nici pentru celelalte echipe”

Rednic a mai atacat un subiect important, pe finalul intervenţiei sale de la Ovidiu: ”Nu există fair-play, o echipă stă două săptămâni, are posibilitatea să se antreneze în grup, noi avem şi Cupa, o să avem 3 meciuri într-o săptămână, Chindia n-a jucat, au avut posibilitatea să facă meci amical, Sibiul a jucat, acum au pauză. Normal că sunt îngrijorat că o să fie oboseală. Ar fi normal dacă s-a stabilit...eu cred că au fost surprinşi, nu credeau că o să fie vreun caz la fotbal.  Deciziile care s-au luat...eu am zis şi lumea a sărit în capul meu.  Nu mi se pare corect, ori jucăm toţi, ori stăm...până la ce dată jucăm, cum jucăm? Ei o să joace din 2 în 2 zile? Eu sunt român, am atâta experienţă şi am văzut în perioada asta dezvăluiri făcute de foşti jucători şi te mai gândeşti că s-au făcut şi planuri, nu? Pot să facă, noi jucăm. Sper să se soluţioneze cât mai repede această situaţie” a atacat Mircea Rednic, după meciul pierdut de Poli Iaşi la Ovidiu, contra Viitorului.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare