Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu, nu este club de manele, ci vestiarul unei echipe de fotbal! Imagini uluitoare: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei"

VIDEO | Nu, nu este club de manele, ci vestiarul unei echipe de fotbal! Imagini uluitoare: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei"

Fotbal intern

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins Sportul Snagov, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, în etapa a 33-a din Liga 2, formaţia antrenată de Viorel Moldovan făcând încă un pas spre promovarea în Liga 1.

La finalul meciului, câştigat graţie unui gol înscris de Liviu Mihai în minutul 90+3, jucătorii Chindiei s-au dezlănţuit în vestiar, acolo unde au sărbătorit succesul pe ritmuri de manele. "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei", au strigat la unison elevii lui Viorel Moldovan.

"Este euforie maximă după astfel de jocuri, e normal să fie. Astăzi savurăm victoria şi de mâine ne concentrăm pentru ceea ce va urma. Mai sunt cinci etape, trebuie să fim canalizaţi, concentraţi la maximum", a spus Viorel Moldovan.

În urma acestei victorii, Chindia se menţine pe locul secund, poziţie direct promovabilă, cu 73 de puncte, la trei puncte de liderul Academica Clinceni şi la patru lungimi avans de U Cluj, formaţie aflată pe loc de baraj. Sportul Snagov, care încheiase anul 2018 pe primul loc în Liga 2, ocupă acum poziţia a cincea, cu 63 de puncte.

"Nimeni şi nimic nu ne poate opri din drumul nostru către promovare. Într-adevăr, am obţinut o victorie cu şansă, dar şansa face parte din joc, şansa este de partea celor care cred în ea, care muncesc, care se bat, care au atitudine, care se sacrifică. Şi noi am făcut nu numai astăzi acest lucru, ci pe toată durata campionatului, până în momentul de faţă", a adăugat Moldovan.

 

Afla mai multe despre: manele 

viewscnt
Articole similare